Toepassing

Gietvloeren voor de zorg: Zorg dat uw vloer krasbestendig is

Ziekenhuizen en zorginstellingen hebben bijzondere behoeften als het aankomt op de vloer. We adviseren u graag over de mogelijkheden in de gezondheidszorg.

Gezondheidszorg

Over deze toepassing

Nergens worden er zo veel eisen gesteld aan de ruimte en de vloer als in de zorg. Vocht en vuil tegengaan bij de entree. Een prettige sfeer in de verblijfsruimten. Optimale hygiëne en veiligheid in de OK. Voor iedere ruimte biedt DRT een vloer met de juiste eigenschappen én beleving.

Bovendien zijn onze duurzame vloeren ook bestand tegen veel verkeer en zijn ze eenvoudig te reinigen, zodat u kunt besparen op budgetten voor schoonmaak en onderhoud. Veel van onze vloeren worden onder andere in ziekenhuizen, verzorgingshuizen, tandartsenpraktijk, huisartsenpraktijken, apotheek en fysiotherapeuten gebruikt. Denk hierbij ook douches/badkamers met opstaande waterdichte plint, antislip en perfect afschot.

Neem contact op met onze adviseurs voor de ideale vloer voor in uw gezondheidscentrum.

Collectie gietvloeren

Gietvloer voor commerciële ruimtes

Beleef de zakelijke vloeren

Hoofdkantoor

Urban Velvet

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.

Maandag 27 februari is er geen adviseur aanwezig in de showroom Den Bosch. De showroom is echter wel gewoon open.

Vanwege carnaval zijn onze adviseurs in de showroom Den Bosch niet aanwezig op maandag 20 en dinsdag 21 februari.