Kwaliteit gietvloer

De kwaliteit van een gietvloer hangt van verschillende zaken af

DRT Gietvloeren

De kwaliteit van een gietvloer hangt van verschillende zaken af. Denk hierbij aan de analyse en behandeling van de ondergrond. Wijze van applicatie en de gebruikte grondstoffen. Voor u als buitenstaander geen makkelijke materie en vaak weinig transparant. Onze adviseurs proberen u deze helderheid zo goed als mogelijk te geven, schroom dan ook niet al uw vragen te stellen! De producten van DRT Gietvloeren voldoen aan hoge eisen, gesteld door iso-certificaten, afbouwkeur-keurmerk, VCA, CBW en NOA Afbouwgarantie. Daarnaast is DRT een erkend leerbedrijf en staan we garant voor de kennis en kunde van onze applicateurs, projectleiders en verkopers.

DRT Gietvloeren

Kleurvaste gietvloeren

De kleurvastheid van de gietvloer wordt herleid uit de gebruikte grondstoffen. Onze gietvloer Urban Velvet Plus is een 100% kleurvaste alifatische gietvloer. Dit betekent dat er geen kleurverschillen kunnen optreden door blootstelling aan zonlicht. U kunt dus met een gerust hart uw meubels en interieur aanpassen zonder dat u kleurverschillen in uw vloer krijgt. De technische naam van kleurvaste gietvloeren is een alifatische gietvloer, niet-kleurvaste vloeren worden aromatische gietvloeren genoemd. Ook de Living Concrete gietvloeren zijn kleurvast, gietvloeren met een natuurlijke basis van cement.

Graag adviseren wij u over onze collectie gietvloeren.

DRT Gietvloeren

Krassen in uw gietvloer

Een gietvloer behoort tot de categorie harde vloeren en elke harde vloer is krasgevoelig. In vergelijking met hout, linoleum en tegelvloeren zijn gietvloeren van DRT minder krasgevoelig. De krasgevoeligheid van een gietvloer is afhankelijk van factoren als grondstofgebruik, omgeving en gebruik. Voor ieder type gietvloer is dit anders. Graag adviseren wij u over de verschillen tussen onze gietvloeren.

Over het algemeen geldt; hoe flexibeler de gietvloer, hoe minder de krasgevoeligheid is. Woont u echter in een nieuwbouwwijk met veel zand voor de deur, dan kan dit invloed hebben op de krasvorming in uw vloer. Dit is bijvoorbeeld vij gemakkelijk te ondervangen door een goede schoonloopmat.

DRT Gietvloeren

Scheuren in uw gietvloer

Een gietvloer bestaat uit inerte materialen en scheurt in principe niet uit zichzelf.

Wanneer echter de ondergrond beweegt door bijvoorbeeld krimp of zetting, dan bestaat de kans dat een gietvloer mee scheurt. Onze adviseurs en projectleiders bekijken die factoren die meetbaar en zichtbaar zijn op locatie. Ook adviseren wij u zo volledig mogelijk vooraf hoe om te gaan met zaken als ondergrond, kwaliteit, vloerverwarming en maatregelen om de kans op scheurvorming te minimaliseren. 100 % voorspellen of uw ondergrond nooit gaat bewegen is helaas niet mogelijk.

Ontstaat er onverhoopt een scheur in uw gietvloer, dan kan deze, wanneer het een stabiele scheur betreft, meestal goed gerepareerd worden door onze servicedienst.

DRT Gietvloeren

Eigen applicatieteams

DRT Gietvloeren werkt met eigen applicatieteams zodat het gehele proces van verkoop, applicatie en oplevering onder verantwoording van DRT valt. Dit betekent dat wij u betrouwbaarheid en kwaliteit kunnen garanderen. Wilt u meer weten over de kwaliteit van een DRT gietvloer? Neem dan contact met ons op of kom naar één van onze showrooms. Wij staan u graag te woord!

Prijsopgave

Voor een vrijblijvende prijsopgave vul onderstaand formulier in:

  Persoonlijke gegevens
  Aanvullende gegevens

  Hoofdkantoor
  DRT Vloeren

  Randmeer 6
  5347 JW Oss
  @ info@drt.nl
  t 0412 – 64 25 88

  Openingstijden

  Ma t/m vrij 8.30 – 17.00 uur
  (geen showroom)

  Showroom
  ‘s-Hertogenbosch

  Vughterstraat 280
  5211 GR ‘s-Hertogenbosch
  @ info@drtgietvloeren.nl
  t 073-612 12 03

  Openingstijden

  Ma: Gesloten
  Di t/m Vrij: 09:30 – 17:30 uur
  Za: 10.00 – 17.00 uur
  Zo: 12:00 – 17:00 uur

  In verband met Covid-19 werken we met slechts 1 persoon bezetting in de winkel te ’s-Hertogenbosch en alleen op afspraak. Gelieve hier rekening mee te houden. Telefonisch zijn we uiteraard volledig bereikbaar voor vragen en advies!

  Op zaterdag is de showroom zeer druk bezocht. Indien u vooraf een afspraak maakt krijgt u ten alle tijden voorrang na afronding van voorafgaande gesprekken.

  Showroom
  Antwerpen (B)

  Koolkaai 2
  B-2000 Antwerpen
  @ info@drt.be
  t 0032-32 34 27 37

  Openingstijden

  Di t/m vrij: 14.00 – 17.00 uur
  (voormiddag op afspraak)
  Za: 10.00 – 17.00 uur

  In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus is de showroom gesloten tot 13 december 2020. We blijven uiteraard per e-mail bereikbaar voor vragen en advies!

  Shop in shop
  bij Cilo

  Gerritsenweg 11G
  7202 BP Zutphen
  @ info@drtgietvloeren.nl
  t 0575 – 512 304

  Openingstijden

  Ma: 13.00 – 17.30 uur
  Di t/m Do: 10:00 – 17:30 uur
  Vrij: 10:00 – 21:00 uur
  Za: 10.00 – 17.30 uur
  Zo: 11:00 – 17:00 uur

  Bij voorkeur op afspraak, zodat er een adviseur voor u beschikbaar is.

  DRT Design
  CBW-erkend
  8,9 10
  DRT Gietvloeren
  122 Beoordelingen
  Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.