Beoordelingen DRT Gietvloeren

Klanten vertellen over ons

CBW-erkend
9,0 10
DRT Gietvloeren
185 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Beoordelingen DRT Gietvloeren

9,0
185 beoordelingen

  René uit Strijbosch

  3


  slecht advies, gietvloer blijkt achteraf niet geschikt voor dit type huizen


  Mijn Urban Velvet vloer is 5 jaar geleden gelegd. Op advies van DRT is de vloerverwarming en de DRT mortel en DRT primer aangebracht.In eerste instantie spikkeltjes langs de plinten, zonder problemen is de vloer in orde gemaakt. Na 3 jaar ontstond een scheur in de vloer, sinds enkele maanden een volgende. Volgens DRT lag de oorzaak niet in het niet goed aanbrengen van de vloerverwarming cq mortel, maar aan de ondervloer. Die is opgebouwd uit vloerelementen. En volgends DRT kunnen die gaan verschuiven waardoor er een scheur ontstaat. Als ik dit risico op scheuren bij dit type ondervloer had geweten had ik gekozen voor een andere vloer. Dit eerlijke verhaal is mij nooit verteld, ik vraag me af of dit wel gebeurd. Nu zit ik met een lelijke vloer. Dus: let op voordat je een gietvloer gaat aanschaffen. Weet van de risico's.

  Aanbevelen? Nee

  Bart uit Rosmalen

  10


  Hele strakke duurzame vloer


  Wij hebben de gietvloer in de mn natte ruimtes van ons huis laten leggen en in de slaapkamers. De vloer is heel eenvoudig te reinigen en is erg duurzaam gezien de belasting. Industriële kwaliteit! We zijn er erg tevreden over….

  Aanbevelen? Ja

  Niels uit Antwerpen

  10


  Vloer van topkwaliteit


  We plaatsten vorig jaar de Living Concrete Next in onze woonruimte (renovatie tussen rekening te houden met de bestaande toestand vraagt wel ervaring). Prachtige vloer die bovendien er na een jaar nog steeds perfect en strak uitziet, absoluut tegen een stootje kan en zeer weinig onderhoud vraagt. Ik zou hem zo opnieuw leggen. Met het bedrijf steeds prima contact. Kundige medewerkers komen vooraf kijken om de heikele punten te bespreken, en uitvoering gebeurt stipt en volgens afspraak. Eén tip: haal zeker de binnendeuren weg bij het gieten, want zelfs als deze de vloer niet raken, kan dit zich nadien als een streperige figuur aftekenen. DRT heeft dit nadien wel mooi weggewerkt!

  Aanbevelen? Ja

  Dennis uit ‘s-Hertogenbosch

  9


  Super strakke gietvloer gelegd door DRT!


  Na gedegen advies in DRT showroom hebben we besloten om te gaan voor microterrazzo gietvloer. Alvorens de vloer is aangebracht is de ruwe vloer van onze nieuwbouwwoning geïnspecteerd door DRT. Na deze positieve inspectie is de vloer gelegd. Dit is op een super nette wijze gedaan. De communicatie met de onderaannemer van DRT was ook erg prettig, dus we zijn zeer tevreden over DRT en de door hen gelegde microterrazzo vloer!

  Aanbevelen? Ja

  PHILIP uit ARNHEM

  8


  DRT was pas tevreden toen wij tevreden waren.


  Onze vloer van 12 jaar oud had een renovatie nodig nadat we er naar volle tevredenheid met ons gezin en de huisdieren op hadden geleefd. De renovatie bleek problematisch en onze vloer zag er na de eerste poging slechter uit dan voor de renovatie. DRT bleef echter naar ons luisteren en met ons in gesprek en kwam met oplossingen die uiteindelijk een vloer hebben opgeleverd die weer zo goed als nieuw is.

  Aanbevelen? Ja

  Roger uit Sint Michielsgestel

  10


  Uitstekende service


  Drt vloeren is een professionele partij met kennis van zaken. Zeer klantvriendelijk en oplossingsgericht. Service is super.

  Aanbevelen? Ja

  Eric uit Arnhem

  10


  Prachtige vloer gelegd door vakmannen


  Enkele weken geleden hebben wij door DRT een nieuwe gietvloer laten leggen. Na eerder deskundig advies in de showroom gekozen voor een PU vloer. Aangezien wij een oud huis was vooraf inspectie en advies noodzakelijk, dit werd uiterst deskundig gedaan. Ook het leggen vd gietvloer liep vlekkeloos en werd uitgevoerd door ervaren en vriendelijk personeel.

  Aanbevelen? Ja

  Johan uit Waddinxveen

  10


  Prachtig resultaat, vakkundig en snel!


  Na veel partijen gesproken te hebben voor het aanbrengen van een gietvloer, is de keuze op DRT gevallen voor onze nieuwbouw woning. De mate waarin meegedacht wordt voor het kiezen van de kleur, de uitleg over de materialen en hoe het gehele proces in werking gaat, hebben wij als zeer prettig ervaren en hierin is DRT beduidend beter dan de andere partijen. DRT was daarnaast zeer bereid om flexibel om te gaan met de planning van dewerkzaamheden gezien de bouwplanning en de werkzaamheden zijn zeer professioneel uitgevoerd met een prachtige vloer als resultaat. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

  Aanbevelen? Ja

  Tjeerd uit Rozendaal

  8


  Prachtige vloer, goede service.


  De vloer is prachtig en voldoet helemaal aan onze verwachtingen. Aanvankelijk bleek de kleur van de vloer niet overeen te komen met de gemaakte keuze. Na overleg heeft DRT de juiste kleur geleverd. Zeer netjes gegoten en een fantastisch resultaat.

  Aanbevelen? Ja

  Steven uit Zevenaar

  10


  Wat een mooie en strakke vloer!


  Na een bezichtiging in de showroom het juiste kleur staaltje laten maken. De communicatie was goed en alle werknemers zijn aardig en betrokken. De uitvoering verliep vlekkeloos door een tweetal jongens die ervaren waren, zeer aardig en erg netjes. De kundigheid zag je meteen terug in de vloer waar me mega blij mee zijn.

  Aanbevelen? Ja

  Esther uit s-Hertogenbosch

  10


  Geweldig mooie vloer


  DRT is precies de goede zaak voor de aanschaf van een gietvloer . Goed advies en zeer precies zodat de vloer er uiteindelijk strak en geweldig in ligt. De vloer is prachtig en helemaal zoals we hem voor ogen hadden! Complimenten!

  Aanbevelen? Ja

  Astrid uit Blokzijl

  9


  Prachtig!


  DRT gevonden via Google. Online een prijs opgevraagd. Nav daarvan kregen we telefoon en zijn we naar Den Bosch gereden. Prachtige locatie. Goede adviezen en service. Wij zijn zeer tevreden en erg blij met het eindresultaat. Een echte aanrader!

  Aanbevelen? Ja

  Willem uit Slot

  8


  Zijn blij met een hele mooie vloer


  Zeer tevreden over het leggen van de gietvloer, aardige, correcte mensen. Afspraken waren helder en werden goed nagekomen. Tip. We hebben gezien dat op relatief eenvoudige wijze schoonheidsfoutjes kunnen worden hersteld. Jammer dat het bedrijf zich bij een verzoek om kleine herstelaanpassingen zich in eerste instantie verschuilt achter kleine letters in algemene voorwaarden. Beter was om direct in te zetten op een mooie vloer voor een tevreden klant. Is later gelukkig ook gebeurt. Al met al zijn we toch zeer tevreden met het proces en blij met het eindresultaat. Dit is onze tweede DRT-vloer, niet voor niets met hen voor de tweede keer in zee gegaan

  Aanbevelen? Ja

  Robert Jan uit Den Haag

  10


  Uitstekende kwaliteit en goed georganiseerd


  DRT review Eindelijk begon dan de bouw van onze tussenwoning in Kijkduin. We hadden met de architect de vrije hand in het ontwerp van dit huis. In tegenstelling tot ons vorige huis kozen we dit keer voor een tamelijk minimalistisch ontwerp. Uitgangspunt was dat het huis wel sfeer moest uitstralen. Het moet tenslotte wel een beetje gezellig blijven. Daar houden we als gezin wel van. Naast de keuken is ook de vloer een belangrijk onderdeel om elementen te verbinden en de sfeer te vinden waar we naar opzoek waren. We werden geïnspireerd door vrienden die ook een vloer hadden laten gieten door DRT. We hadden Senso en DRT in het vizier. Beide ondernemingen hebben mooie showrooms. Het geeft een goed beeld van de (diversiteit) van producten die zij kunnen leveren. Prijstechnisch ontloopt het elkaar niet echt. Wat bij ons de doorslag heeft gegeven om voor DRT te kiezen zijn de volgende zaken. Een uitstekende eerste kennismaking. We werden door alle in huiskamer setting ingerichte ruimten geleid bij DRT. Je krijgt direct de juiste ‘look and feels’ bij de verschillende vloer. Uiteraard zijn dit de kleuren die 80% van de gevallen worden gekozen. We hebben tot twee maal toe kleur advies gekregen voordat we onze keuze definitief hebben gemaakt. We zijn goed geïnstrueerd welke voorbewerkingen onze aannemer moest verrichten. De projectleider Dhr. Jelsma van DRT heeft ter voorbereiding ons huis bezocht en goed meegedacht over praktische zaken zoals een goede afwatering in de doucheruimtes. In ongeveer 1,5 week hebben zij de vloer met verschillende bewerkingen opgeleverd. Wat erg positief is dat DRT met eigen vaklieden werkt. De kwaliteit lijkt hierdoor gegarandeerd. De heer Jelsma heeft de vloer ook aan ons opgeleverd. Een kleine oneffenheid op 140 m2 vloer kwamen we nog tegen. Dit hebben ze onzichtbaar hersteld. De ervaringen zijn heel erg positief geweest. De micro terrazzo wordt door vrienden bewonderd.

  Aanbevelen? Ja

  Patrick uit Nieuwerth

  10


  Super strak vloertje


  Zo strak als onze vloer ligt zo strak was ook het hele proces! Perfect geholpen in Den Bosch zelfs na twijfel over de kleur een doortastende hulp gekregen. Ook het plaatsen van de vloer ging vloeiend. In z’n geheel strak werk dus, van A tot Z!

  Aanbevelen? Ja

  Wouter uit Oostende

  10


  Wij zijn erg tevreden over de gehele lijn, van planning tot zeer zorgvuldige afwerkin


  Wij zijn erg tevreden over de gehele lijn. De werken werden precies uitgevoerd zielas ingepland en wij zijn ook zeer tevreden over het mooie resultaat en de zeer zorgvuldige afwerking!

  Aanbevelen? Ja

  Elisabeth uit Amstelveen

  9


  Wat een geweldig eindresultaat!


  De vloer is echt prachtig gelegd. Super strak en egaal. De gehele ervaring met DRT was top. Veel tijd en aandacht bij het kiezen van de juiste kleur en vloer en veel flexibiliteit in het moment van leggen. Ook degene die de vloer legt weet wat hij doet e heeft goed geholpen de aansluiting op de andere vloer, die hoger was, te realiseren.

  Aanbevelen? Ja

  Bastiaan & Tamara uit Rotterdam

  10


  Uiterst kundig in de uitvoering; zeer blij met eindresultaat!


  Van begin tot eind zeer goed begeleid. Uitvoerders gaan niet over één nacht ijs en nemen uitvoerig de tijd voordat nodige voorwerk is verricht. Ondanks problemen met aanleg vanuit onze bouwer wisten de mannen van DRT toch goed mee te denken en de juiste aanpassingen te verrichten. Verder zijn we erg te spreken over het eindresultaat.

  Aanbevelen? Ja

  Hugo uit Haarlem

  10


  Vakmanschap


  Prachtige Micro terrazzo vloer gemaakt op BG en PU vloer in toiletten en badkamers. Super service. Zeer heldere communicatie vooraf mbt de voorbereiding die nodig is incl inspectie. Daardoor liep het werk soepel en werd alles netjes opgeleverd. Aanrader!

  Aanbevelen? Ja

  Femke uit Vlaardingen

  9


  Professioneel, netjes en vriendelijk!


  Professioneel, netjes en vriendelijk! Prettige mensen en zeer klantvriendelijk!

  Aanbevelen? Ja

  Hans uit Den Bosch

  3


  Leek mooi van tevoren


  Gesprek etc prima verlopen. We wilden een vloer die overal tegen kan en zo min mogelijk onderhoud nodig heeft. Helaas blijkt na het leggen dat de randen langs de kozijnen en muren 2 tot 5 cm zichtbaar anders zijn als de rest van de vloer Volgens DRT kan dit niet anders maar begrijp ik niet. Ze zeggen dit ook niet bij de verkoop. Dan komen er heel makkelijk krassen in. Die ze dan wel weer gratis opgelost hebben. Maar heb nu ook wieltjes van een bureau la die erover rollen. En nu beginnen daar nu al slijtage te zien. Na 6 maanden. Dus voor het geld is het niet aan raden.

  Aanbevelen? Nee

  Michel en Wendy Schuirink uit Lichtenvoorde

  10


  N.a.v. een goed advies, een prettige gietploeg, een strak resultaat


  Door de negatieve ervaringen van onze vorige gietvloer kon het in ieder geval niet slechter worden. Maar het is nog beter geworden dan we hadden gedroomd. Genieten!

  Aanbevelen? Ja

  Marjolein Hoogeveen uit Driebergen-Rijsenburg

  10


  Zeer professionele partij en vakkundige mensen


  Zeer vlot en professioneel contact gehad. Vloer is door vakmensen erg mooi gegoten. We wilden de planning aanpassen en de vloer eerder in huis hebben en zelfs dat was inpasbaar. De mensen denken mee en zijn betrokken.

  Aanbevelen? Ja

  Elwin uit Den Bosch

  10


  Zeer klantgericht en top advies!


  Zeer goede communicatie en goed advies gekregen voor onze gietvloer. Duidelijke afspraken, prettig contact. Aan te bevelen voor als je een mooie gietvloer wilt!

  Aanbevelen? Ja

  Henk-Jan uit Rotterdam

  10


  Zeer mooie vloer en supervriendelijk!


  Goede informatie vooraf, strakke planning en goede nazorg!

  Aanbevelen? Ja
  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.

  Maandag 27 februari is er geen adviseur aanwezig in de showroom Den Bosch. De showroom is echter wel gewoon open.

  Vanwege carnaval zijn onze adviseurs in de showroom Den Bosch niet aanwezig op maandag 20 en dinsdag 21 februari.