Beoordelingen DRT Gietvloeren

Klanten vertellen over ons

CBW-erkend
9,0 10
DRT Gietvloeren
130 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Beoordelingen DRT Gietvloeren

9,0
130 beoordelingen

  Jacobine uit Utrecht

  9


  Professioneel


  Recent onze 2e troffelvloer bij DRT aangeschaft en wederom erg tevreden. De communicatie verloopt vlot en professioneel. DRT komt afspraken na en ons bezoek aan de showroom in Den Bosch was ook verhelderend en leuk. Kortom, erg tevreden!

  Aanbevelen? Ja

  J uit Den Bosch

  9


  Prima geregeld!


  Vloer ligt er strak in en is in overleg met ons op de juiste kleurschakering gemengd.

  Aanbevelen? Ja

  Ria uit Amsterdam

  9


  We zijn heel blij met onze loft vloer


  De Living Concrete Loft is een stoere gietvloer en past prima in onze woonkamer. We wonen in een voormalige boerderij dus zochten een vloer die wel een rustige uitstraling heeft maar niet te strak oogt. Wij zijn er heel blij mee. Met de speciale bovenlaag is de vloer ook geschikt voor onze honden.

  Aanbevelen? Ja

  Maarten Fleerakkers uit Vught

  9


  Zeer waardevol advies over herstel van waterschade aan gietvloer


  Zeer waardevol advies over herstel van een waterschade, het eerlijke verhaal over wat wel/niet te doen. In dit geval dus om uiteindelijk niets te doen anders dan een kleine maatregel. Tevens praktische tips voor behoud van de vloer.

  Aanbevelen? Ja

  An en Walter uit Brecht

  10


  Niet twijfelen maar laten doen


  We hebben een gietvloer bovenop onze tegels laten leggen met betonlook, ongeveer 100m2 , het is net alsof we op een betonvloer staan nu , een veel moderner en frisser uitzicht, en als je kinderen en huisdieren hebt zal je merken dat het onderhoud van deze vloer geen moeite meer is tegenover de tegelvloer , geen vervelende voegen waar vuil allerhande blijft zitten en regelmatig moet geschuurd worden omdat voegen poreus zijn en het vuil van schoenen en hondenpootjes als ze uit het bos of van de wandeling komen erin blijft zitten , voor ons veel hygiënischer, alsook goede opvolging der werken en naservice zoals we mochten meemaken na levering van onze nieuwe meubels , er was een diepe kras in de vloer, maar is door de reparatiedienst van DRT via de verzekering professioneel weggewerkt , Bravo DRT we bevelen u van harte aan!

  Aanbevelen? Ja

  Reg uit Amsterdam

  10


  gietvloer perfect hersteld


  Een medewerker van DRT Gietvloeren heeft deze week beschadigingen aan stukken van onze vloer hersteld. Die vloer hadden ze 9 jaar geleden gelegd. Het waren flinke krassen hoor, ontstaan door onze eigen slordigheid. Ik ging er vanuit dat je na reparatie wel een beetje zou blijven zien. Niets was minder waar; de gerepareerde vloer is als nieuw en gaat naadloos over in het onbeschadigde deel van de vloer. Het is tijdrovend vakwerk hoor, de specialist was er 2 dagen mee bezig. Maar dan heb je ook wat: grote klasse! Kan DRT iedereen aanbevelen.

  Aanbevelen? Ja

  Suzanne uit Berlicum

  10


  Hele goede service!


  Wij hebben vorige onze gietvloer laten reinigen. Deze is weer helemaal opgeleefd en is weer als nieuw! Hele snelle en goede service, hele fijne mensen.

  Aanbevelen? Ja

  Mitch Willems uit Berghem

  10


  Prachtige vloer afgeleverd!


  Nette correcte mensen met een duidelijk advies en super werkwijze!

  Aanbevelen? Ja

  Jaap uit Uden

  9


  een mooie gietvloer en een prima service


  Allereerst een goede voorlichting van Manon! Mooi dat we in de showroom goed konden ervaren hoe de verschillende vloeren er uitzien en aanvoelen. We hebben een geweldige gietvloer waar we nu aan een paar maanden van genieten! Een paar kleine onregelmatigheden die bij het gieten zijn naderhand netjes bijgewerkt. TOP!

  Aanbevelen? Ja

  Wilbert Leistra uit Lent

  9


  Mooie, vakkundig aangebrachte gietvloer


  DRT heeft bij mij een mooie gietvloer aangebracht. Bij het gieten hebben we zelf aan kunnen geven hoe de nuance tussen de twee kleuren moest worden toegepast in de 'vegen' in de vloer.

  Aanbevelen? Ja

  R en J uit Gemeente Breda

  10


  Prima!


  Prettig en deskundig contact en goed advies in de winkel, vooraf bezoek van de projectleider om alles door te spreken en dan uiteindelijk de applicateurs die hun werk vakkundig doen. Wat wil je nog meer!

  Aanbevelen? Ja

  Rogier uit Nijmegen

  2


  Garantie ver te zoeken


  2,5 Jaar geleden een gietvloer laten gieten door DRT. Prima strakke vloer, maar bij betere inspectie zaten er behoorlijk wat haren in de vloer (waarvoor iemand is langs geweest) en na een paar maanden verschijnen er zogeheten aders in de vloer. De buren, die hun gietvloer door een ander bedrijf hebben laten gieten, hebben hier geen last van. Dit bedrijf had eerst een flexibele laag aangebracht (welke volgens DRT niet nodig was). Nu is er een scheur ontstaan in een van deze adres. DRT is komen kijken en biedt een reparatie aan voor ruim €800, maar zonder garantie. Ik zou het DRT dus niet aanraden. Ik vind het érg ongeloofwaardig dat twee identieke huizen, die exact hetzelfde stookprotocol hebben gevolgd dermate afwijken qua "werking". In de kleine letters van DRT staat inderdaad vermeld: "wij zijn niet aansprakelijk in geval van werking van de ondervloer". Dit is echter zo generiek omschreven, dat ze zich hier altijd wel op kunnen beroepen (en dus ook doen!) Eindresultaat: wij zitten met een 2.5 jaar oude vloer, waar een grote barst in zit.

  Aanbevelen? Nee

  Jeanne uit Arnhem

  10


  Fantastisch


  Mijn gietvloer is fantastisch strak aangebracht en ik ben erg blij met het resultaat. Compliment voor het vakmanschap en de klantvriendelijkheid van de medewerkers.

  Aanbevelen? Ja

  Loedy uit Zwolle

  9


  Uitstekend


  Men heeft ons prima geholpen en geadviseerd in de keuze van de vloer. De vloer is ook helemaal geworden zoals wij hadden verwacht.

  Aanbevelen? Ja

  Angeliek uit Breda

  10


  Super goede ervaring!


  We hebben een Corestone vloer laten leggen voor DRT en we zijn super tevreden. de vloer is helemaal geworden zoals we hem wilde hebben! Daarnaast een fijn contact met sales en after sales. bij DRT terecht gekomen via goede ervaring van buren en ben blij dat onze ervaring ook zo goed is!

  Aanbevelen? Ja

  D.G.F.M. Pulles uit Eindhoven

  10


  prachtige vloer en een hele fijne service


  we zijn erg blij met de mooie vloer die DRT heeft gelegd een aanrader voor iedereen die twijfelt over een gietvloer.

  Aanbevelen? Ja

  Sander uit Sint Michielsgestel

  10


  Wowfactor met DRT


  We hebben een fantastische nieuwe vloer in o.a. onze keuken. Van advies tot oplevering een heel erg goed gevoel aan de samenwerking met DRT overgehouden. Het is een fascinerend proces om te volgen met hoeveel zorg en professionalisme een vloer tot stand komt. Puur vakwerk en ambacht met als resultaat een vloer met een wowfactor!

  Aanbevelen? Ja

  Janneke uit Berlicum

  10


  Goed bedrijf, doen wat ze beloven en de vloer is prachtig


  Van het eerste contact in de showroom in Den Bosch tot het daadwerkelijk gieten van de vloer in ons nieuwe huis: wij zijn super tevreden! Contacten liepen altijd snel en vriendelijk; uitleg over de verschillende typen vloeren, de kleuren en de mogelijkheden om stalen mee te nemen om in het huis te beoordelen, vakkundige beoordeling van de vloer vooraf, hele mooie afwerking: wij hebben alles als heel plezierig ervaren.

  Aanbevelen? Ja

  David Vermeij uit Zeist

  7


  Goede service, echter veel herstelwerk.


  De corestone gietvloer is een prachtige vloer. De vloer blijkt echter wel gevoelig wat hoge eisen stelt aan de aanleg. Bij ons heeft er veel herstelwerk moeten plaatsvinden. Alhoewel niet storend zijn de reparaties wel zichtbaar. Dat is jammer. Service was tot dusver uitstekend.

  Aanbevelen? Ja

  Erwin uit Maarssen

  7


  Netjes conform afspraak


  Super vakmanschap alleen dat de tweede 50% al betaald moet zijn voordat je het werk goed kan controleren vind ik een beetje vreemd. Het zou vriendelijker zijn om te stellen dat de eindfactuur binnen 7 dagen betaald moet zijn als het werk is afgerond. Dan heb je nog heel snel de centen binnen maar dan geef je de klant ook nog de mogelijkheid het werk te controleren.....

  Aanbevelen? Ja

  Hendrik uit Bergen op Zoom

  10


  Service zoals het hoort! Van verkoop tot aan laatste service bezoek!


  We willen jullie allen bedanken voor de goede service, zowel vanaf het bezoek aan de showroom in Antwerpen tot het laatste service bezoek van Jos. Klantgericht, servicegericht en met passie! Juiste combi voor DRT en voor ons. Los van de service, voldoet de vloer aan onze verwachtingen en zijn we heel blij met het eind resultaat. (en we zijn al moeilijk tevreden te stellen 😉 Nogmaals complimenten en ga vooral zo door! Groeten Hendrik & Jos

  Aanbevelen? Ja

  Raymond uit Bosch en Duin

  8


  positieve ervaring


  ondanks de Corona crisis is de uitvoering goed verlopen met inachtneming van RIVM richtlijnen. werkzaamheden zijn conform afspraak uitgevoerd

  Aanbevelen? Ja

  Marielle uit Milheeze

  8


  Prachtige vloer, wall iets minder goed afgewerkt.


  De wall in de badkamer is heel mooi, maar we vroegen ons af wie er verantwoordelijk is voor de afwerking mbt bijvoorbeeld de rand tegen de kozijnen aan. Die is nl helemaal niet netjes. Moet dat nog gekit worden en zo ja wie is daarvoor verantwoordelijk? De vloer is geweldig, super strak en netjes afgewerkt. We hadden nog wel een telefoontje of berichtje verwacht om na te checken of we tevreden zijn..........

  Aanbevelen? Ja

  Wiebe uit Leiden

  10


  Uitermate tevreden met het eindresultaat


  Wij zijn enorm enthousiast over de vloer. Het is precies zoals wij ons dat ook voor ogen hadden.

  Aanbevelen? Ja

  Bas uit van der Doelen

  10


  Uitstekende service!


  DRT geeft precies dat beetje extra aandacht en service die je nodig hebt bij de keuze van je vloer. De vloeren zijn vervolgens door echte vakmensen gelegd.

  Aanbevelen? Ja

  Prijsopgave

  Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan of neem contact op voor meer informatie.

  Hoofdkantoor
  DRT Vloeren

  Randmeer 6
  5347 JW Oss
  @ info@drt.nl
  t 0412 – 64 25 88

  Openingstijden

  Ma t/m vrij 8.30 – 17.00 uur
  (geen showroom)

  Showroom
  ‘s-Hertogenbosch

  Vughterstraat 280
  5211 GR ‘s-Hertogenbosch
  @ info@drtgietvloeren.nl
  t 073-612 12 03

  Openingstijden

  Ma: Gesloten
  Di t/m Vrij: 09:30 – 17:30 uur
  Za: 10.00 – 17.00 uur
  Zo: 12:00 – 17:00 uur

  1e en 2e paasdag gesloten!

  Vanwege de Covid-19 maatregelen is de showroom alleen op afspraak te bezoeken. Wij zijn telefonisch bereikbaar om een afspraak met u in te plannen en blijven uiteraard ook telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en/of advies!

  Showroom
  Antwerpen (B)

  Koolkaai 2
  B-2000 Antwerpen
  @ info@drt.be
  t 0032-32 34 27 37

  Openingstijden

  Di t/m vrij: 14.00 – 17.00 uur
  (voormiddag op afspraak)
  Za: 10.00 – 17.00 uur

  Vanwege de Covid-19 maatregelen is de showroom alleen op afspraak te bezoeken. Wij zijn telefonisch bereikbaar om een afspraak met u in te plannen en blijven uiteraard ook telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en/of advies!

  Shop in shop
  bij Cilo

  Gerritsenweg 11G
  7202 BP Zutphen
  @ info@drtgietvloeren.nl
  t 0575 – 512 304

  Openingstijden

  Ma: 13.00 – 17.30 uur
  Di t/m Do: 10:00 – 17:30 uur
  Vrij: 10:00 – 21:00 uur
  Za: 10.00 – 17.30 uur
  Zo: 11:00 – 17:00 uur

  Vanwege de Covid-19 maatregelen is de showroom alleen op afspraak te bezoeken. Wij zijn telefonisch bereikbaar om een afspraak met u in te plannen en blijven uiteraard ook telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en/of advies!

  DRT Design
  CBW-erkend
  9,0 10
  DRT Gietvloeren
  130 Beoordelingen
  Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.