Beoordelingen DRT Gietvloeren

Klanten vertellen over ons

CBW-erkend
8,9 10
DRT Gietvloeren
121 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Beoordelingen DRT Gietvloeren

8,9
121 beoordelingen

  Wilbert Leistra uit Lent

  9


  Mooie, vakkundig aangebrachte gietvloer


  DRT heeft bij mij een mooie gietvloer aangebracht. Bij het gieten hebben we zelf aan kunnen geven hoe de nuance tussen de twee kleuren moest worden toegepast in de 'vegen' in de vloer.

  Aanbevelen? Ja

  R en J uit Gemeente Breda

  10


  Prima!


  Prettig en deskundig contact en goed advies in de winkel, vooraf bezoek van de projectleider om alles door te spreken en dan uiteindelijk de applicateurs die hun werk vakkundig doen. Wat wil je nog meer!

  Aanbevelen? Ja

  Rogier uit Nijmegen

  2


  Garantie ver te zoeken


  2,5 Jaar geleden een gietvloer laten gieten door DRT. Prima strakke vloer, maar bij betere inspectie zaten er behoorlijk wat haren in de vloer (waarvoor iemand is langs geweest) en na een paar maanden verschijnen er zogeheten aders in de vloer. De buren, die hun gietvloer door een ander bedrijf hebben laten gieten, hebben hier geen last van. Dit bedrijf had eerst een flexibele laag aangebracht (welke volgens DRT niet nodig was). Nu is er een scheur ontstaan in een van deze adres. DRT is komen kijken en biedt een reparatie aan voor ruim €800, maar zonder garantie. Ik zou het DRT dus niet aanraden. Ik vind het érg ongeloofwaardig dat twee identieke huizen, die exact hetzelfde stookprotocol hebben gevolgd dermate afwijken qua "werking". In de kleine letters van DRT staat inderdaad vermeld: "wij zijn niet aansprakelijk in geval van werking van de ondervloer". Dit is echter zo generiek omschreven, dat ze zich hier altijd wel op kunnen beroepen (en dus ook doen!) Eindresultaat: wij zitten met een 2.5 jaar oude vloer, waar een grote barst in zit.

  Aanbevelen? Nee

  Jeanne uit Arnhem

  10


  Fantastisch


  Mijn gietvloer is fantastisch strak aangebracht en ik ben erg blij met het resultaat. Compliment voor het vakmanschap en de klantvriendelijkheid van de medewerkers.

  Aanbevelen? Ja

  Loedy uit Zwolle

  9


  Uitstekend


  Men heeft ons prima geholpen en geadviseerd in de keuze van de vloer. De vloer is ook helemaal geworden zoals wij hadden verwacht.

  Aanbevelen? Ja

  Angeliek uit Breda

  10


  Super goede ervaring!


  We hebben een Corestone vloer laten leggen voor DRT en we zijn super tevreden. de vloer is helemaal geworden zoals we hem wilde hebben! Daarnaast een fijn contact met sales en after sales. bij DRT terecht gekomen via goede ervaring van buren en ben blij dat onze ervaring ook zo goed is!

  Aanbevelen? Ja

  D.G.F.M. Pulles uit Eindhoven

  10


  prachtige vloer en een hele fijne service


  we zijn erg blij met de mooie vloer die DRT heeft gelegd een aanrader voor iedereen die twijfelt over een gietvloer.

  Aanbevelen? Ja

  Sander uit Sint Michielsgestel

  10


  Wowfactor met DRT


  We hebben een fantastische nieuwe vloer in o.a. onze keuken. Van advies tot oplevering een heel erg goed gevoel aan de samenwerking met DRT overgehouden. Het is een fascinerend proces om te volgen met hoeveel zorg en professionalisme een vloer tot stand komt. Puur vakwerk en ambacht met als resultaat een vloer met een wowfactor!

  Aanbevelen? Ja

  Janneke uit Berlicum

  10


  Goed bedrijf, doen wat ze beloven en de vloer is prachtig


  Van het eerste contact in de showroom in Den Bosch tot het daadwerkelijk gieten van de vloer in ons nieuwe huis: wij zijn super tevreden! Contacten liepen altijd snel en vriendelijk; uitleg over de verschillende typen vloeren, de kleuren en de mogelijkheden om stalen mee te nemen om in het huis te beoordelen, vakkundige beoordeling van de vloer vooraf, hele mooie afwerking: wij hebben alles als heel plezierig ervaren.

  Aanbevelen? Ja

  David Vermeij uit Zeist

  7


  Goede service, echter veel herstelwerk.


  De corestone gietvloer is een prachtige vloer. De vloer blijkt echter wel gevoelig wat hoge eisen stelt aan de aanleg. Bij ons heeft er veel herstelwerk moeten plaatsvinden. Alhoewel niet storend zijn de reparaties wel zichtbaar. Dat is jammer. Service was tot dusver uitstekend.

  Aanbevelen? Ja

  Erwin uit Maarssen

  7


  Netjes conform afspraak


  Super vakmanschap alleen dat de tweede 50% al betaald moet zijn voordat je het werk goed kan controleren vind ik een beetje vreemd. Het zou vriendelijker zijn om te stellen dat de eindfactuur binnen 7 dagen betaald moet zijn als het werk is afgerond. Dan heb je nog heel snel de centen binnen maar dan geef je de klant ook nog de mogelijkheid het werk te controleren.....

  Aanbevelen? Ja

  Hendrik uit Bergen op Zoom

  10


  Service zoals het hoort! Van verkoop tot aan laatste service bezoek!


  We willen jullie allen bedanken voor de goede service, zowel vanaf het bezoek aan de showroom in Antwerpen tot het laatste service bezoek van Jos. Klantgericht, servicegericht en met passie! Juiste combi voor DRT en voor ons. Los van de service, voldoet de vloer aan onze verwachtingen en zijn we heel blij met het eind resultaat. (en we zijn al moeilijk tevreden te stellen 😉 Nogmaals complimenten en ga vooral zo door! Groeten Hendrik & Jos

  Aanbevelen? Ja

  Raymond uit Bosch en Duin

  8


  positieve ervaring


  ondanks de Corona crisis is de uitvoering goed verlopen met inachtneming van RIVM richtlijnen. werkzaamheden zijn conform afspraak uitgevoerd

  Aanbevelen? Ja

  Marielle uit Milheeze

  8


  Prachtige vloer, wall iets minder goed afgewerkt.


  De wall in de badkamer is heel mooi, maar we vroegen ons af wie er verantwoordelijk is voor de afwerking mbt bijvoorbeeld de rand tegen de kozijnen aan. Die is nl helemaal niet netjes. Moet dat nog gekit worden en zo ja wie is daarvoor verantwoordelijk? De vloer is geweldig, super strak en netjes afgewerkt. We hadden nog wel een telefoontje of berichtje verwacht om na te checken of we tevreden zijn..........

  Aanbevelen? Ja

  Wiebe uit Leiden

  10


  Uitermate tevreden met het eindresultaat


  Wij zijn enorm enthousiast over de vloer. Het is precies zoals wij ons dat ook voor ogen hadden.

  Aanbevelen? Ja

  Bas uit van der Doelen

  10


  Uitstekende service!


  DRT geeft precies dat beetje extra aandacht en service die je nodig hebt bij de keuze van je vloer. De vloeren zijn vervolgens door echte vakmensen gelegd.

  Aanbevelen? Ja

  Vince uit Hedel

  10


  Top bedrijf


  Fijne mensen

  Aanbevelen? Ja

  Maurice uit Amsterdam

  10


  DRT Gietvloeren toppers


  DRT heeft onlangs bij ons in Amsterdam een mooie design vloer geplaatst. Mede door een uitstekende voorlichting in de winkel in Den Bosch en een paar nette vloeren applicateurs die hun werk verstaan ben ik meer dan tevreden.

  Aanbevelen? Ja

  Chris uit Rotterdam

  10


  Uitstekend! Snel, secuur en professioneel werk geleverd.


  Ik had met spoed iemand nodig om een deel van mijn bestaande vloer te egaliseren ter voorbereiding van een nieuw te leveren vloer. Daarbij zat nog eens een uitdaging dat het te egaliseren vlak iets moest aflopen i.p.v. waterpas moest worden vanwege een uitdaging met onze voordeur. In eerste instantie dacht ik dit zelf te kunnen doen, maar ik kwam er al snel achter dat ik deze klus beter aan professionals kon overlaten. Laat op de dag contact opgenomen met DRT en er kon direct de volgende ochtend al iemand langskomen. De vloer is keurig gemaakt. Erg tevreden met de snelle reactie, de vriendelijke medewerkers en het professioneel geleverde werk!

  Aanbevelen? Ja

  Mariska uit Arnhem

  9


  Vakmensen met aandacht


  Zeer prettige ervaring. Je voelt dat het goed komt van a tot z.

  Aanbevelen? Ja

  Sten uit Putte

  9


  Vriendelijke service en kwalitatief product en plaatsing


  We hebben enkele weken geleden een corestone full taupe laten plaatsen in onze keuken en leefplaats. Vanaf het eerste contact tot de daadwerkelijke plaatsing is alles steeds vlot en correct verlopen. Het drt team heeft ons steeds voorzien van de nodige expertise en we kregen steeds snel antwoord op al (en het waren er wel wat :)) vragen. De corestone vloer mag dan wel iets kras gevoeliger zijn dan een klassieke tegelvloer, dit is een prijs die we graag betalen voor deze prachtige vloer. Bedankt voor de prettige samenwerking, we zijn heel blij met het resultaat!

  Aanbevelen? Ja

  André uit Amersfoort

  10


  Super mooie vloer!


  We hebben in ons hele huis gietvloeren van DRT laten leggen. De service is super en het eindresultaat is geweldig.

  Aanbevelen? Ja

  Marieke uit 's-Hertogenbosch

  10


  Hele goede service en een prachtig product


  Iedereen in de organisatie zette zich in om een prachtige vloer te adviseren, gieten en af te werken. Dit leverde een prachtig resultaat op waar we enorm van genieten.

  Aanbevelen? Ja

  Harold uit Berghem

  10


  Erg goed


  Veel keuze en goede uitleg. Mooie vloer

  Aanbevelen? Ja

  Marjan uit Oss

  10


  Top bedrijf


  Super goed geholpen en vriendelijke mensen!!

  Aanbevelen? Ja

  Prijsopgave

  Voor een vrijblijvende prijsopgave vul onderstaand formulier in:

   Persoonlijke gegevens
   Aanvullende gegevens

   Hoofdkantoor
   DRT Vloeren

   Randmeer 6
   5347 JW Oss
   @ info@drt.nl
   t 0412 – 64 25 88

   Openingstijden

   Ma t/m vrij 8.30 – 17.00 uur
   (geen showroom)

   Showroom
   ‘s-Hertogenbosch

   Vughterstraat 280
   5211 GR ‘s-Hertogenbosch
   @ info@drtgietvloeren.nl
   t 073-612 12 03

   Openingstijden

   Ma: Gesloten
   Di t/m Vrij: 09:30 – 17:30 uur
   Za: 10.00 – 17.00 uur
   Zo: 12:00 – 17:00 uur

   In verband met Covid-19 werken we met slechts 1 persoon bezetting in de winkel te ’s-Hertogenbosch en alleen op afspraak. Gelieve hier rekening mee te houden. Telefonisch zijn we uiteraard volledig bereikbaar voor vragen en advies!

   Op zaterdag is de showroom zeer druk bezocht. Indien u vooraf een afspraak maakt krijgt u ten alle tijden voorrang na afronding van voorafgaande gesprekken.

   Showroom
   Antwerpen (B)

   Koolkaai 2
   B-2000 Antwerpen
   @ info@drt.be
   t 0032-32 34 27 37

   Openingstijden

   Di t/m vrij: 14.00 – 17.00 uur
   (voormiddag op afspraak)
   Za: 10.00 – 17.00 uur

   In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus is de showroom gesloten tot 13 december 2020. We blijven uiteraard per e-mail bereikbaar voor vragen en advies!

   Shop in shop
   bij Cilo

   Gerritsenweg 11G
   7202 BP Zutphen
   @ info@drtgietvloeren.nl
   t 0575 – 512 304

   Openingstijden

   Ma: 13.00 – 17.30 uur
   Di t/m Do: 10:00 – 17:30 uur
   Vrij: 10:00 – 21:00 uur
   Za: 10.00 – 17.30 uur
   Zo: 11:00 – 17:00 uur

   Bij voorkeur op afspraak, zodat er een adviseur voor u beschikbaar is.

   DRT Design
   CBW-erkend
   8,9 10
   DRT Gietvloeren
   121 Beoordelingen
   Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

   We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.