Beoordelingen DRT Gietvloeren

Klanten vertellen over ons

CBW-erkend
9,1 10
DRT Gietvloeren
194 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Beoordelingen DRT Gietvloeren

9,1
194 beoordelingen

  M. krul uit Arnhem

  10


  Uitstekende kwaliteit en service


  Fijn contact tijdens de planningsfase met goede adviezen. Vloeren zijn netjes en strak gelegd. Helaas pakte de kleur van de vloer in de woonkamer anders uit, maar dit werd dezelfde week nog door DRT hersteld. We zijn superblij met de vloeren en de geleverde service.

  Aanbevelen? Ja

  Frans uit Berkel Enschot

  9


  Voortreffelijke uitvoering


  De vloer is keurig gelegd. Zelfs op moeilijke locaties zoals ter plaatse van de warmtepomp met afzuig-/ventilatiesysteem heeft DRT de vloer keurig aangesloten, waardoor het lijkt alsof deze apparatuur op de PU-vloer staat.

  Aanbevelen? Ja

  Joni uit Weert

  10


  De vloer loopt als gegoten!


  Heel erg tevreden of de geboden service van DRT. Oog voor de klant en meedenkend. De vloer bleek nog te nat waarop ze top medewerkers (!) van DRT de vloer diezelfde week nogmaals behandeld hebben en hebben ze een passende oplossing aangedragen. Secuur en netjes werk geleverd. Boven verwachting! Een gietvloer alsof je op wolkjes loopt.

  Aanbevelen? Ja

  Anka en Bas uit Den Bosch

  10


  Niet twijfelen, doen!


  DRT heeft echt naar onze bijzondere wensen geluisterd met als resultaat een prachtvloer! Een inlegplaat, die wat afweek van kleur, is snel en zeer vakkundig bijgewerkt door de SOS-dienst. We zullen lang plezier van hebben van deze mooie vloer.

  Aanbevelen? Ja

  A. v. S. uit Den Bosch

  10


  Heel tevreden…Klasse!


  De uitleg, de prijs, het geduld en het leggen zijn geweldig! We wilden goed zichtbare vleug en een niet te gladgestreken vloer. Dat is zeker gelukt. Na een paar dagen uit huis geweest te zijn, waren we blij verrast met het resultaat.

  Aanbevelen? Ja

  Bas uit Vlijmen

  10


  Professioneel en meedenkend


  Voor een aanpassing aan een tegelvloer zijn wij in contact gekomen met DRT. Tijdens de voorgesprekken is er samen gekeken naar een passende oplossing en op locatie Den Bosch naar verschillende mogelijkheden gekeken. Hierbij zijn we nog verschillende keren terug gekomen en samples meegekregen. Dit heeft enorm veel geholpen, want een sample thuis is zeker een aanrader voor licht en combineren met je meubels. De uiteindelijke uitvoer is heel netjes verlopen en de mannen wisten precies wat waar we naar op zoek waren qua kleur menging. Het verdere advies qua droog tijd, behandeling etc was ook meer dan welkom

  Aanbevelen? Ja

  Marian Paenen uit Esbeek

  10


  Super service


  Vriendelijke medewerkers en een top service

  Aanbevelen? Ja

  gijs uit verschoor

  10


  DRT is voor ons persoonlijk contact en grote deskundigheid.


  Kort geleden zijn de vloer en wand van mijn badkamer door DRT Gietvloeren behandeld. Onze ervaring is dat er zeer kundig en netjes is gewerkt. Daarbij was er een prettig contact, zowel met de planning als de uitvoerenden. Voor ons een aanrader.

  Aanbevelen? Ja

  Mirjam uit Monster

  9


  Realistisch en vol passie!


  Onze ervaringen met DRT zijn positief. We zijn goed voorgelicht over alle voor en nadelen van de vloer. Op basis van de informatie hebben wij een bewuste keuze kunnnen maken voor een vloer die jaren mee moet gaan. Over planning werd meegedacht. Offerte en betaling verliepen volgens de afspraken. Over een aantal techische zaken zoals het opnieuw aanleggen van vloerverwarming werd meegedacht en een advies uitgebracht op basis van ervaring. En zeker niet onbelangrijk, de jongens die onze vloer kwamen aanleggen waren vriendelijk, gezellig en werkten netjes! De vloer is super mooi geworden! Kortom! DRT is een aanrader! Zeker niet de goedkoopste, maar hier krijg je wel een groot stuk professionaliteit en zekerheid voor terug!

  Aanbevelen? Ja

  René uit Strijbosch

  3


  slecht advies, gietvloer blijkt achteraf niet geschikt voor dit type huizen


  Mijn Urban Velvet vloer is 5 jaar geleden gelegd. Op advies van DRT is de vloerverwarming en de DRT mortel en DRT primer aangebracht.In eerste instantie spikkeltjes langs de plinten, zonder problemen is de vloer in orde gemaakt. Na 3 jaar ontstond een scheur in de vloer, sinds enkele maanden een volgende. Volgens DRT lag de oorzaak niet in het niet goed aanbrengen van de vloerverwarming cq mortel, maar aan de ondervloer. Die is opgebouwd uit vloerelementen. En volgends DRT kunnen die gaan verschuiven waardoor er een scheur ontstaat. Als ik dit risico op scheuren bij dit type ondervloer had geweten had ik gekozen voor een andere vloer. Dit eerlijke verhaal is mij nooit verteld, ik vraag me af of dit wel gebeurd. Nu zit ik met een lelijke vloer. Dus: let op voordat je een gietvloer gaat aanschaffen. Weet van de risico's.

  Aanbevelen? Nee

  Bart uit Rosmalen

  10


  Hele strakke duurzame vloer


  Wij hebben de gietvloer in de mn natte ruimtes van ons huis laten leggen en in de slaapkamers. De vloer is heel eenvoudig te reinigen en is erg duurzaam gezien de belasting. Industriële kwaliteit! We zijn er erg tevreden over….

  Aanbevelen? Ja

  Ian uit Eindhoven

  10


  So very wonderful to work with DRT Gietvloeren from first contact to finished floor!


  It was a joy walking into DRT’s showroom and being received well and the joy continued all the way through the process… What a great team of professionals delivering a high quality of both product and service… THANK YOU !!!

  Aanbevelen? Ja

  Ian uit Eindhoven

  10


  A joy to work with such a professional company who deliver excellent quality and service!


  A wonderful experience doing business with GRT Gietvloeren from first contact at the show room through the sales process, pre-inspection and installation of the floor... Truly a pleasure !

  Aanbevelen? Ja

  Ian uit Eindhoven

  Ian uit Eindhoven

  Ian uit Eindhoven

  Ian uit Eindhoven

  Ian uit Eindhoven

  Ian uit Eindhoven

  Ian uit Eindhoven

  Niels uit Antwerpen

  10


  Vloer van topkwaliteit


  We plaatsten vorig jaar de Living Concrete Next in onze woonruimte (renovatie tussen rekening te houden met de bestaande toestand vraagt wel ervaring). Prachtige vloer die bovendien er na een jaar nog steeds perfect en strak uitziet, absoluut tegen een stootje kan en zeer weinig onderhoud vraagt. Ik zou hem zo opnieuw leggen. Met het bedrijf steeds prima contact. Kundige medewerkers komen vooraf kijken om de heikele punten te bespreken, en uitvoering gebeurt stipt en volgens afspraak. Eén tip: haal zeker de binnendeuren weg bij het gieten, want zelfs als deze de vloer niet raken, kan dit zich nadien als een streperige figuur aftekenen. DRT heeft dit nadien wel mooi weggewerkt!

  Aanbevelen? Ja

  Dennis uit ‘s-Hertogenbosch

  9


  Super strakke gietvloer gelegd door DRT!


  Na gedegen advies in DRT showroom hebben we besloten om te gaan voor microterrazzo gietvloer. Alvorens de vloer is aangebracht is de ruwe vloer van onze nieuwbouwwoning geïnspecteerd door DRT. Na deze positieve inspectie is de vloer gelegd. Dit is op een super nette wijze gedaan. De communicatie met de onderaannemer van DRT was ook erg prettig, dus we zijn zeer tevreden over DRT en de door hen gelegde microterrazzo vloer!

  Aanbevelen? Ja

  PHILIP uit ARNHEM

  8


  DRT was pas tevreden toen wij tevreden waren.


  Onze vloer van 12 jaar oud had een renovatie nodig nadat we er naar volle tevredenheid met ons gezin en de huisdieren op hadden geleefd. De renovatie bleek problematisch en onze vloer zag er na de eerste poging slechter uit dan voor de renovatie. DRT bleef echter naar ons luisteren en met ons in gesprek en kwam met oplossingen die uiteindelijk een vloer hebben opgeleverd die weer zo goed als nieuw is.

  Aanbevelen? Ja

  Roger uit Sint Michielsgestel

  10


  Uitstekende service


  Drt vloeren is een professionele partij met kennis van zaken. Zeer klantvriendelijk en oplossingsgericht. Service is super.

  Aanbevelen? Ja

  Eric uit Arnhem

  10


  Prachtige vloer gelegd door vakmannen


  Enkele weken geleden hebben wij door DRT een nieuwe gietvloer laten leggen. Na eerder deskundig advies in de showroom gekozen voor een PU vloer. Aangezien wij een oud huis was vooraf inspectie en advies noodzakelijk, dit werd uiterst deskundig gedaan. Ook het leggen vd gietvloer liep vlekkeloos en werd uitgevoerd door ervaren en vriendelijk personeel.

  Aanbevelen? Ja

  Prijsindicatie

  Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan of neem contact op
  voor meer informatie.

  Bezoek onze showrooms

  • Adres

   Vughterstraat 280
   5211 GR ‘s-Hertogenbosch
   info@drtgietvloeren.nl
   +31 (0)73 612 12 03

   Openingstijden

   Ma: 10.00 – 17.00 uur
   Di t/m Vrij: 09.30 – 17.30 uur
   Za: 10.00 – 17.00 uur
   Zo: 12.00 – 17.00 uur (geen adviseur aanwezig)

   Van 3 juli t/m 14 augustus is onze Showroom te ’s-Hertogenbosch op maandagen gesloten

  • Adres

   Koolkaai 2
   B-2000 Antwerpen
   België
   info@drt.be
   0032 3 234 27 37

   Openingstijden

   Op afspraak:
   Di t/m Za: 10.00 – 17.00 uur

   Tussen 14 t/m 28 augustus 2023 is onze showroom te Antwerpen gesloten. Op afspraak bent u welkom in onze showroom te Zedelgem

  • Adres

   Torhoutsesteenweg 107
   8210 Zedelgem
   België
   @ info@drt.be
   t 0032 32 34 27 37

   Openingstijden

   Op afspraak:
   Ma: 13:00 – 18:00 uur
   Di t/m Vrij: 13:30 – 18:00 uur
   Za: 10.00 – 16.00 uur

  • Adres

   Gerritsenweg 11G
   7202 BP Zutphen
   Nederland
   info@drtgietvloeren.nl
   +31 (0)575 51 23 04

   Openingstijden

   Ma 13.00 – 17.30 uur
   Di t/m Za 10.00 – 17.30 uur
   Zo 11.00 – 17.00 uur

   Van 30 juli t/m 20 augustus is onze showroom te Zutphen beperkt open: graag op afspraak

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.