Beoordelingen DRT Gietvloeren

Klanten vertellen over ons

CBW-erkend
9,1 10
DRT Gietvloeren
193 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Beoordelingen DRT Gietvloeren

9,1
193 beoordelingen

  Frans uit Berkel Enschot

  9


  Voortreffelijke uitvoering


  De vloer is keurig gelegd. Zelfs op moeilijke locaties zoals ter plaatse van de warmtepomp met afzuig-/ventilatiesysteem heeft DRT de vloer keurig aangesloten, waardoor het lijkt alsof deze apparatuur op de PU-vloer staat.

  Aanbevelen? Ja

  Joni uit Weert

  10


  De vloer loopt als gegoten!


  Heel erg tevreden of de geboden service van DRT. Oog voor de klant en meedenkend. De vloer bleek nog te nat waarop ze top medewerkers (!) van DRT de vloer diezelfde week nogmaals behandeld hebben en hebben ze een passende oplossing aangedragen. Secuur en netjes werk geleverd. Boven verwachting! Een gietvloer alsof je op wolkjes loopt.

  Aanbevelen? Ja

  Anka en Bas uit Den Bosch

  10


  Niet twijfelen, doen!


  DRT heeft echt naar onze bijzondere wensen geluisterd met als resultaat een prachtvloer! Een inlegplaat, die wat afweek van kleur, is snel en zeer vakkundig bijgewerkt door de SOS-dienst. We zullen lang plezier van hebben van deze mooie vloer.

  Aanbevelen? Ja

  A. v. S. uit Den Bosch

  10


  Heel tevreden…Klasse!


  De uitleg, de prijs, het geduld en het leggen zijn geweldig! We wilden goed zichtbare vleug en een niet te gladgestreken vloer. Dat is zeker gelukt. Na een paar dagen uit huis geweest te zijn, waren we blij verrast met het resultaat.

  Aanbevelen? Ja

  Bas uit Vlijmen

  10


  Professioneel en meedenkend


  Voor een aanpassing aan een tegelvloer zijn wij in contact gekomen met DRT. Tijdens de voorgesprekken is er samen gekeken naar een passende oplossing en op locatie Den Bosch naar verschillende mogelijkheden gekeken. Hierbij zijn we nog verschillende keren terug gekomen en samples meegekregen. Dit heeft enorm veel geholpen, want een sample thuis is zeker een aanrader voor licht en combineren met je meubels. De uiteindelijke uitvoer is heel netjes verlopen en de mannen wisten precies wat waar we naar op zoek waren qua kleur menging. Het verdere advies qua droog tijd, behandeling etc was ook meer dan welkom

  Aanbevelen? Ja

  Marian Paenen uit Esbeek

  10


  Super service


  Vriendelijke medewerkers en een top service

  Aanbevelen? Ja

  gijs uit verschoor

  10


  DRT is voor ons persoonlijk contact en grote deskundigheid.


  Kort geleden zijn de vloer en wand van mijn badkamer door DRT Gietvloeren behandeld. Onze ervaring is dat er zeer kundig en netjes is gewerkt. Daarbij was er een prettig contact, zowel met de planning als de uitvoerenden. Voor ons een aanrader.

  Aanbevelen? Ja

  Mirjam uit Monster

  9


  Realistisch en vol passie!


  Onze ervaringen met DRT zijn positief. We zijn goed voorgelicht over alle voor en nadelen van de vloer. Op basis van de informatie hebben wij een bewuste keuze kunnnen maken voor een vloer die jaren mee moet gaan. Over planning werd meegedacht. Offerte en betaling verliepen volgens de afspraken. Over een aantal techische zaken zoals het opnieuw aanleggen van vloerverwarming werd meegedacht en een advies uitgebracht op basis van ervaring. En zeker niet onbelangrijk, de jongens die onze vloer kwamen aanleggen waren vriendelijk, gezellig en werkten netjes! De vloer is super mooi geworden! Kortom! DRT is een aanrader! Zeker niet de goedkoopste, maar hier krijg je wel een groot stuk professionaliteit en zekerheid voor terug!

  Aanbevelen? Ja

  René uit Strijbosch

  3


  slecht advies, gietvloer blijkt achteraf niet geschikt voor dit type huizen


  Mijn Urban Velvet vloer is 5 jaar geleden gelegd. Op advies van DRT is de vloerverwarming en de DRT mortel en DRT primer aangebracht.In eerste instantie spikkeltjes langs de plinten, zonder problemen is de vloer in orde gemaakt. Na 3 jaar ontstond een scheur in de vloer, sinds enkele maanden een volgende. Volgens DRT lag de oorzaak niet in het niet goed aanbrengen van de vloerverwarming cq mortel, maar aan de ondervloer. Die is opgebouwd uit vloerelementen. En volgends DRT kunnen die gaan verschuiven waardoor er een scheur ontstaat. Als ik dit risico op scheuren bij dit type ondervloer had geweten had ik gekozen voor een andere vloer. Dit eerlijke verhaal is mij nooit verteld, ik vraag me af of dit wel gebeurd. Nu zit ik met een lelijke vloer. Dus: let op voordat je een gietvloer gaat aanschaffen. Weet van de risico's.

  Aanbevelen? Nee

  Bart uit Rosmalen

  10


  Hele strakke duurzame vloer


  Wij hebben de gietvloer in de mn natte ruimtes van ons huis laten leggen en in de slaapkamers. De vloer is heel eenvoudig te reinigen en is erg duurzaam gezien de belasting. Industriële kwaliteit! We zijn er erg tevreden over….

  Aanbevelen? Ja

  Niels uit Antwerpen

  10


  Vloer van topkwaliteit


  We plaatsten vorig jaar de Living Concrete Next in onze woonruimte (renovatie tussen rekening te houden met de bestaande toestand vraagt wel ervaring). Prachtige vloer die bovendien er na een jaar nog steeds perfect en strak uitziet, absoluut tegen een stootje kan en zeer weinig onderhoud vraagt. Ik zou hem zo opnieuw leggen. Met het bedrijf steeds prima contact. Kundige medewerkers komen vooraf kijken om de heikele punten te bespreken, en uitvoering gebeurt stipt en volgens afspraak. Eén tip: haal zeker de binnendeuren weg bij het gieten, want zelfs als deze de vloer niet raken, kan dit zich nadien als een streperige figuur aftekenen. DRT heeft dit nadien wel mooi weggewerkt!

  Aanbevelen? Ja

  Dennis uit ‘s-Hertogenbosch

  9


  Super strakke gietvloer gelegd door DRT!


  Na gedegen advies in DRT showroom hebben we besloten om te gaan voor microterrazzo gietvloer. Alvorens de vloer is aangebracht is de ruwe vloer van onze nieuwbouwwoning geïnspecteerd door DRT. Na deze positieve inspectie is de vloer gelegd. Dit is op een super nette wijze gedaan. De communicatie met de onderaannemer van DRT was ook erg prettig, dus we zijn zeer tevreden over DRT en de door hen gelegde microterrazzo vloer!

  Aanbevelen? Ja

  PHILIP uit ARNHEM

  8


  DRT was pas tevreden toen wij tevreden waren.


  Onze vloer van 12 jaar oud had een renovatie nodig nadat we er naar volle tevredenheid met ons gezin en de huisdieren op hadden geleefd. De renovatie bleek problematisch en onze vloer zag er na de eerste poging slechter uit dan voor de renovatie. DRT bleef echter naar ons luisteren en met ons in gesprek en kwam met oplossingen die uiteindelijk een vloer hebben opgeleverd die weer zo goed als nieuw is.

  Aanbevelen? Ja

  Roger uit Sint Michielsgestel

  10


  Uitstekende service


  Drt vloeren is een professionele partij met kennis van zaken. Zeer klantvriendelijk en oplossingsgericht. Service is super.

  Aanbevelen? Ja

  Eric uit Arnhem

  10


  Prachtige vloer gelegd door vakmannen


  Enkele weken geleden hebben wij door DRT een nieuwe gietvloer laten leggen. Na eerder deskundig advies in de showroom gekozen voor een PU vloer. Aangezien wij een oud huis was vooraf inspectie en advies noodzakelijk, dit werd uiterst deskundig gedaan. Ook het leggen vd gietvloer liep vlekkeloos en werd uitgevoerd door ervaren en vriendelijk personeel.

  Aanbevelen? Ja

  Johan uit Waddinxveen

  10


  Prachtig resultaat, vakkundig en snel!


  Na veel partijen gesproken te hebben voor het aanbrengen van een gietvloer, is de keuze op DRT gevallen voor onze nieuwbouw woning. De mate waarin meegedacht wordt voor het kiezen van de kleur, de uitleg over de materialen en hoe het gehele proces in werking gaat, hebben wij als zeer prettig ervaren en hierin is DRT beduidend beter dan de andere partijen. DRT was daarnaast zeer bereid om flexibel om te gaan met de planning van dewerkzaamheden gezien de bouwplanning en de werkzaamheden zijn zeer professioneel uitgevoerd met een prachtige vloer als resultaat. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

  Aanbevelen? Ja

  Tjeerd uit Rozendaal

  8


  Prachtige vloer, goede service.


  De vloer is prachtig en voldoet helemaal aan onze verwachtingen. Aanvankelijk bleek de kleur van de vloer niet overeen te komen met de gemaakte keuze. Na overleg heeft DRT de juiste kleur geleverd. Zeer netjes gegoten en een fantastisch resultaat.

  Aanbevelen? Ja

  Steven uit Zevenaar

  10


  Wat een mooie en strakke vloer!


  Na een bezichtiging in de showroom het juiste kleur staaltje laten maken. De communicatie was goed en alle werknemers zijn aardig en betrokken. De uitvoering verliep vlekkeloos door een tweetal jongens die ervaren waren, zeer aardig en erg netjes. De kundigheid zag je meteen terug in de vloer waar me mega blij mee zijn.

  Aanbevelen? Ja

  Esther uit s-Hertogenbosch

  10


  Geweldig mooie vloer


  DRT is precies de goede zaak voor de aanschaf van een gietvloer . Goed advies en zeer precies zodat de vloer er uiteindelijk strak en geweldig in ligt. De vloer is prachtig en helemaal zoals we hem voor ogen hadden! Complimenten!

  Aanbevelen? Ja

  Astrid uit Blokzijl

  9


  Prachtig!


  DRT gevonden via Google. Online een prijs opgevraagd. Nav daarvan kregen we telefoon en zijn we naar Den Bosch gereden. Prachtige locatie. Goede adviezen en service. Wij zijn zeer tevreden en erg blij met het eindresultaat. Een echte aanrader!

  Aanbevelen? Ja

  Willem uit Slot

  8


  Zijn blij met een hele mooie vloer


  Zeer tevreden over het leggen van de gietvloer, aardige, correcte mensen. Afspraken waren helder en werden goed nagekomen. Tip. We hebben gezien dat op relatief eenvoudige wijze schoonheidsfoutjes kunnen worden hersteld. Jammer dat het bedrijf zich bij een verzoek om kleine herstelaanpassingen zich in eerste instantie verschuilt achter kleine letters in algemene voorwaarden. Beter was om direct in te zetten op een mooie vloer voor een tevreden klant. Is later gelukkig ook gebeurt. Al met al zijn we toch zeer tevreden met het proces en blij met het eindresultaat. Dit is onze tweede DRT-vloer, niet voor niets met hen voor de tweede keer in zee gegaan

  Aanbevelen? Ja

  Robert Jan uit Den Haag

  10


  Uitstekende kwaliteit en goed georganiseerd


  DRT review Eindelijk begon dan de bouw van onze tussenwoning in Kijkduin. We hadden met de architect de vrije hand in het ontwerp van dit huis. In tegenstelling tot ons vorige huis kozen we dit keer voor een tamelijk minimalistisch ontwerp. Uitgangspunt was dat het huis wel sfeer moest uitstralen. Het moet tenslotte wel een beetje gezellig blijven. Daar houden we als gezin wel van. Naast de keuken is ook de vloer een belangrijk onderdeel om elementen te verbinden en de sfeer te vinden waar we naar opzoek waren. We werden geïnspireerd door vrienden die ook een vloer hadden laten gieten door DRT. We hadden Senso en DRT in het vizier. Beide ondernemingen hebben mooie showrooms. Het geeft een goed beeld van de (diversiteit) van producten die zij kunnen leveren. Prijstechnisch ontloopt het elkaar niet echt. Wat bij ons de doorslag heeft gegeven om voor DRT te kiezen zijn de volgende zaken. Een uitstekende eerste kennismaking. We werden door alle in huiskamer setting ingerichte ruimten geleid bij DRT. Je krijgt direct de juiste ‘look and feels’ bij de verschillende vloer. Uiteraard zijn dit de kleuren die 80% van de gevallen worden gekozen. We hebben tot twee maal toe kleur advies gekregen voordat we onze keuze definitief hebben gemaakt. We zijn goed geïnstrueerd welke voorbewerkingen onze aannemer moest verrichten. De projectleider Dhr. Jelsma van DRT heeft ter voorbereiding ons huis bezocht en goed meegedacht over praktische zaken zoals een goede afwatering in de doucheruimtes. In ongeveer 1,5 week hebben zij de vloer met verschillende bewerkingen opgeleverd. Wat erg positief is dat DRT met eigen vaklieden werkt. De kwaliteit lijkt hierdoor gegarandeerd. De heer Jelsma heeft de vloer ook aan ons opgeleverd. Een kleine oneffenheid op 140 m2 vloer kwamen we nog tegen. Dit hebben ze onzichtbaar hersteld. De ervaringen zijn heel erg positief geweest. De micro terrazzo wordt door vrienden bewonderd.

  Aanbevelen? Ja

  Patrick uit Nieuwerth

  10


  Super strak vloertje


  Zo strak als onze vloer ligt zo strak was ook het hele proces! Perfect geholpen in Den Bosch zelfs na twijfel over de kleur een doortastende hulp gekregen. Ook het plaatsen van de vloer ging vloeiend. In z’n geheel strak werk dus, van A tot Z!

  Aanbevelen? Ja

  Wouter uit Oostende

  10


  Wij zijn erg tevreden over de gehele lijn, van planning tot zeer zorgvuldige afwerkin


  Wij zijn erg tevreden over de gehele lijn. De werken werden precies uitgevoerd zielas ingepland en wij zijn ook zeer tevreden over het mooie resultaat en de zeer zorgvuldige afwerking!

  Aanbevelen? Ja

  Elisabeth uit Amstelveen

  9


  Wat een geweldig eindresultaat!


  De vloer is echt prachtig gelegd. Super strak en egaal. De gehele ervaring met DRT was top. Veel tijd en aandacht bij het kiezen van de juiste kleur en vloer en veel flexibiliteit in het moment van leggen. Ook degene die de vloer legt weet wat hij doet e heeft goed geholpen de aansluiting op de andere vloer, die hoger was, te realiseren.

  Aanbevelen? Ja

  Prijsindicatie

  Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan of neem contact op
  voor meer informatie.

  Bezoek onze showrooms

  • Adres

   Vughterstraat 280
   5211 GR ‘s-Hertogenbosch
   info@drtgietvloeren.nl
   +31 (0)73 612 12 03

   Openingstijden

   Ma: 10.00 – 17.00 uur
   Di t/m Vrij: 09.30 – 17.30 uur
   Za: 10.00 – 17.00 uur
   Zo: 12.00 – 17.00 uur (geen adviseur aanwezig)

  • Adres

   Koolkaai 2
   B-2000 Antwerpen
   België
   info@drt.be
   0032 3 234 27 37

   Openingstijden

   Op afspraak:
   Di t/m Za: 10.00 – 17.00 uur

  • Adres

   Torhoutsesteenweg 107
   8210 Zedelgem
   België
   @ info@drt.be
   t 0032 32 34 27 37

   Openingstijden

   Op afspraak:
   Ma: 13:00 – 18:00 uur
   Di t/m Vrij: 13:30 – 18:00 uur
   Za: 10.00 – 16.00 uur

  • Adres

   Gerritsenweg 11G
   7202 BP Zutphen
   Nederland
   info@drtgietvloeren.nl
   +31 (0)575 51 23 04

   Openingstijden

   Ma 13.00 – 17.30 uur
   Di t/m Za 10.00 – 17.30 uur
   Zo 11.00 – 17.00 uur

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.