Beoordelingen DRT Gietvloeren

Klanten vertellen over ons

CBW-erkend
8,9 10
DRT Gietvloeren
139 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Beoordelingen DRT Gietvloeren

8,9
139 beoordelingen

  Wim uit ‘S-Hertogenbosch

  10


  Een bedrijf waar je op kunt vertrouwen!


  Eind 2020 hebben wij ons gehele huis van een gietvloer laten voorzien door DRT. Het resultaat was prachtig, maar helaas was deze enorm gevoelig voor krassen (wij hebben twee katten). Aangezien wij een extra krasvaste vloer hadden besteld, voldeed de vloer dan ook niet aan onze verwachtingen en hebben we dit aan DRT gemeld. Daarop werd op kosten van DRT een expert ingeschakeld, welke de mate van krasvastheid van onze vloer heeft vastgesteld, om discussie te voorkomen. Uit de meting bleek, dat onze vloer aan de absolute minimum eisen voor normale bewoning voldeed en zeker niet als extra krasvast aangemerkt kon worden. Hierop heeft DRT direct haar verantwoordelijkheid genomen en kosteloos de complete vloer vervangen, waarbij ook alle verhuiskosten werden vergoed. Natuurlijk is het niet prettig om dit mee te maken, maar waar gehakt wordt, vallen nu eenmaal spaanders… De manier echter waarop DRT hiermee omgaat verdient echter een heel groot compliment…niet elk bedrijf lost met een dergelijke doortastendheid klachten op! Wij genieten nu van een prachtige, krasvaste gietvloer, waar we jaren plezier van zullen hebben… een aanrader wat ons betreft!

  Aanbevelen? Ja

  Anna uit Rosmalen

  2


  Waardeloos


  Slechte informatie en duurder dan anderen. Ze weten niet waar ze het over hebben met de PU vloeren, gebruiken verouderde technieken en liegen gewoon over details. Als je doorvraagt wordt een en ander erbij verzonnen door de mensen van sales. Haastige verkopers die ook nog eens slecht bereikbaar zijn als je om details vraagt. Onprofessionele bende!

  Aanbevelen? Nee

  Erroll Grave uit Veghel

  9


  Zeer goed


  Van verkoop adviseur, tot project leider en de mannen die de vloer hebben gelegd, allemaal zeer prettig mee gecommuniceerd. Ook de mensen van de planning op kantoor zijn duidelijk en correct.

  Aanbevelen? Ja

  johan uit arnhem

  10


  Uitstekend bedrijf met deskundige medewerkers die zeer client gericht zijn.


  Kwalitatief zeer goed bedrijf, betrouwbaar met uitstekende medewerkers, zowel in de binnen- als buitendienst, die deskundig zijn, afspraken nakomen en ook zeer prettig zijn in de omgang.

  Aanbevelen? Ja

  Haukit Yu uit Rijswijk

  8


  Klantgericht en vakkundig.


  Hele prettige mensen om mee te werken. Meedenkend en gedegen advies. Het plannen en uitvoeren verliep helemaal volgens plan. We zijn tevreden klanten.

  Aanbevelen? Ja

  Luuk uit Den Bosch

  10


  Zo blij met de keuze voor DRT Giervloeren!


  Toen wij voor de keuze stonden om te kiezen voor een houten vloer of een gietvloer was ik eerlijk gezegd wat sceptisch over het feit of ons huis wel gezellig zou gaan aanvoelen. Door het advies wat ik kreeg bij DRT ben ik daar anders over gaan nadenken en wat ben ik blij da ik die keuze heb gemaakt. Ons huis is zoveel mooier dan ik had durven dromen. In het hele proces ben ik goed begeleid en het resultaat is fantastisch.

  Aanbevelen? Ja

  Joan van der eerden uit Oss

  8


  Urban Velvet vloer, prachtige vloer en fraai gegoten!


  Heel prettig geholpen, meedenkend en goede service ontvangen.

  Aanbevelen? Ja

  Marieke uit ´s-Hertogenbosch

  10


  Prachtig resultaat en hele prettige, pro/actieve samenwerking


  Ten eerste is de vloer helemaal naar wens en prachtig geworden. De samenwerking met de styliste in Den Bosch om tot de juiste kleur te komen was heel erg prettig en nooit teveel moeite. Daarna verliep de planning, voorbereiding en vloer leggen moeiteloos en prettig. Dus zeker een bedrijf om aan te raden als je een mooie gietvloer overweegt

  Aanbevelen? Ja

  Bart uit Heusden

  10


  Zeer blij met onze nieuwe vloer. Professioneel en netjes werk!


  Wij hebben onze houten vloer laten vervangen door een gietvloer. Het resultaat is fantastisch. Door DRT is echt vakwerk geleverd, zijn afspraken telkens keurig nagekomen en vinden wij het een prettig bedrijf om mee zaken te doen.

  Aanbevelen? Ja

  Jacobine uit Utrecht

  9


  Professioneel


  Recent onze 2e troffelvloer bij DRT aangeschaft en wederom erg tevreden. De communicatie verloopt vlot en professioneel. DRT komt afspraken na en ons bezoek aan de showroom in Den Bosch was ook verhelderend en leuk. Kortom, erg tevreden!

  Aanbevelen? Ja

  J uit Den Bosch

  9


  Prima geregeld!


  Vloer ligt er strak in en is in overleg met ons op de juiste kleurschakering gemengd.

  Aanbevelen? Ja

  Ria uit Amsterdam

  9


  We zijn heel blij met onze loft vloer


  De Living Concrete Loft is een stoere gietvloer en past prima in onze woonkamer. We wonen in een voormalige boerderij dus zochten een vloer die wel een rustige uitstraling heeft maar niet te strak oogt. Wij zijn er heel blij mee. Met de speciale bovenlaag is de vloer ook geschikt voor onze honden.

  Aanbevelen? Ja

  Maarten Fleerakkers uit Vught

  9


  Zeer waardevol advies over herstel van waterschade aan gietvloer


  Zeer waardevol advies over herstel van een waterschade, het eerlijke verhaal over wat wel/niet te doen. In dit geval dus om uiteindelijk niets te doen anders dan een kleine maatregel. Tevens praktische tips voor behoud van de vloer.

  Aanbevelen? Ja

  An en Walter uit Brecht

  10


  Niet twijfelen maar laten doen


  We hebben een gietvloer bovenop onze tegels laten leggen met betonlook, ongeveer 100m2 , het is net alsof we op een betonvloer staan nu , een veel moderner en frisser uitzicht, en als je kinderen en huisdieren hebt zal je merken dat het onderhoud van deze vloer geen moeite meer is tegenover de tegelvloer , geen vervelende voegen waar vuil allerhande blijft zitten en regelmatig moet geschuurd worden omdat voegen poreus zijn en het vuil van schoenen en hondenpootjes als ze uit het bos of van de wandeling komen erin blijft zitten , voor ons veel hygiënischer, alsook goede opvolging der werken en naservice zoals we mochten meemaken na levering van onze nieuwe meubels , er was een diepe kras in de vloer, maar is door de reparatiedienst van DRT via de verzekering professioneel weggewerkt , Bravo DRT we bevelen u van harte aan!

  Aanbevelen? Ja

  Reg uit Amsterdam

  10


  gietvloer perfect hersteld


  Een medewerker van DRT Gietvloeren heeft deze week beschadigingen aan stukken van onze vloer hersteld. Die vloer hadden ze 9 jaar geleden gelegd. Het waren flinke krassen hoor, ontstaan door onze eigen slordigheid. Ik ging er vanuit dat je na reparatie wel een beetje zou blijven zien. Niets was minder waar; de gerepareerde vloer is als nieuw en gaat naadloos over in het onbeschadigde deel van de vloer. Het is tijdrovend vakwerk hoor, de specialist was er 2 dagen mee bezig. Maar dan heb je ook wat: grote klasse! Kan DRT iedereen aanbevelen.

  Aanbevelen? Ja

  Suzanne uit Berlicum

  10


  Hele goede service!


  Wij hebben vorige onze gietvloer laten reinigen. Deze is weer helemaal opgeleefd en is weer als nieuw! Hele snelle en goede service, hele fijne mensen.

  Aanbevelen? Ja

  Mitch Willems uit Berghem

  10


  Prachtige vloer afgeleverd!


  Nette correcte mensen met een duidelijk advies en super werkwijze!

  Aanbevelen? Ja

  Jaap uit Uden

  9


  een mooie gietvloer en een prima service


  Allereerst een goede voorlichting van Manon! Mooi dat we in de showroom goed konden ervaren hoe de verschillende vloeren er uitzien en aanvoelen. We hebben een geweldige gietvloer waar we nu aan een paar maanden van genieten! Een paar kleine onregelmatigheden die bij het gieten zijn naderhand netjes bijgewerkt. TOP!

  Aanbevelen? Ja

  Wilbert Leistra uit Lent

  9


  Mooie, vakkundig aangebrachte gietvloer


  DRT heeft bij mij een mooie gietvloer aangebracht. Bij het gieten hebben we zelf aan kunnen geven hoe de nuance tussen de twee kleuren moest worden toegepast in de 'vegen' in de vloer.

  Aanbevelen? Ja

  R en J uit Gemeente Breda

  10


  Prima!


  Prettig en deskundig contact en goed advies in de winkel, vooraf bezoek van de projectleider om alles door te spreken en dan uiteindelijk de applicateurs die hun werk vakkundig doen. Wat wil je nog meer!

  Aanbevelen? Ja

  Rogier uit Nijmegen

  2


  Garantie ver te zoeken


  2,5 Jaar geleden een gietvloer laten gieten door DRT. Prima strakke vloer, maar bij betere inspectie zaten er behoorlijk wat haren in de vloer (waarvoor iemand is langs geweest) en na een paar maanden verschijnen er zogeheten aders in de vloer. De buren, die hun gietvloer door een ander bedrijf hebben laten gieten, hebben hier geen last van. Dit bedrijf had eerst een flexibele laag aangebracht (welke volgens DRT niet nodig was). Nu is er een scheur ontstaan in een van deze adres. DRT is komen kijken en biedt een reparatie aan voor ruim €800, maar zonder garantie. Ik zou het DRT dus niet aanraden. Ik vind het érg ongeloofwaardig dat twee identieke huizen, die exact hetzelfde stookprotocol hebben gevolgd dermate afwijken qua "werking". In de kleine letters van DRT staat inderdaad vermeld: "wij zijn niet aansprakelijk in geval van werking van de ondervloer". Dit is echter zo generiek omschreven, dat ze zich hier altijd wel op kunnen beroepen (en dus ook doen!) Eindresultaat: wij zitten met een 2.5 jaar oude vloer, waar een grote barst in zit.

  Aanbevelen? Nee

  Jeanne uit Arnhem

  10


  Fantastisch


  Mijn gietvloer is fantastisch strak aangebracht en ik ben erg blij met het resultaat. Compliment voor het vakmanschap en de klantvriendelijkheid van de medewerkers.

  Aanbevelen? Ja

  Loedy uit Zwolle

  9


  Uitstekend


  Men heeft ons prima geholpen en geadviseerd in de keuze van de vloer. De vloer is ook helemaal geworden zoals wij hadden verwacht.

  Aanbevelen? Ja

  Angeliek uit Breda

  10


  Super goede ervaring!


  We hebben een Corestone vloer laten leggen voor DRT en we zijn super tevreden. de vloer is helemaal geworden zoals we hem wilde hebben! Daarnaast een fijn contact met sales en after sales. bij DRT terecht gekomen via goede ervaring van buren en ben blij dat onze ervaring ook zo goed is!

  Aanbevelen? Ja

  D.G.F.M. Pulles uit Eindhoven

  10


  prachtige vloer en een hele fijne service


  we zijn erg blij met de mooie vloer die DRT heeft gelegd een aanrader voor iedereen die twijfelt over een gietvloer.

  Aanbevelen? Ja
  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.