Beoordelingen DRT Gietvloeren

Klanten vertellen over ons

CBW-erkend
9,1 10
DRT Gietvloeren
175 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Beoordelingen DRT Gietvloeren

9,1
175 beoordelingen

  Esther uit s-Hertogenbosch

  10


  Geweldig mooie vloer


  DRT is precies de goede zaak voor de aanschaf van een gietvloer . Goed advies en zeer precies zodat de vloer er uiteindelijk strak en geweldig in ligt. De vloer is prachtig en helemaal zoals we hem voor ogen hadden! Complimenten!

  Aanbevelen? Ja

  Astrid uit Blokzijl

  9


  Prachtig!


  DRT gevonden via Google. Online een prijs opgevraagd. Nav daarvan kregen we telefoon en zijn we naar Den Bosch gereden. Prachtige locatie. Goede adviezen en service. Wij zijn zeer tevreden en erg blij met het eindresultaat. Een echte aanrader!

  Aanbevelen? Ja

  Willem uit Slot

  8


  Zijn blij met een hele mooie vloer


  Zeer tevreden over het leggen van de gietvloer, aardige, correcte mensen. Afspraken waren helder en werden goed nagekomen. Tip. We hebben gezien dat op relatief eenvoudige wijze schoonheidsfoutjes kunnen worden hersteld. Jammer dat het bedrijf zich bij een verzoek om kleine herstelaanpassingen zich in eerste instantie verschuilt achter kleine letters in algemene voorwaarden. Beter was om direct in te zetten op een mooie vloer voor een tevreden klant. Is later gelukkig ook gebeurt. Al met al zijn we toch zeer tevreden met het proces en blij met het eindresultaat. Dit is onze tweede DRT-vloer, niet voor niets met hen voor de tweede keer in zee gegaan

  Aanbevelen? Ja

  Robert Jan uit Den Haag

  10


  Uitstekende kwaliteit en goed georganiseerd


  DRT review Eindelijk begon dan de bouw van onze tussenwoning in Kijkduin. We hadden met de architect de vrije hand in het ontwerp van dit huis. In tegenstelling tot ons vorige huis kozen we dit keer voor een tamelijk minimalistisch ontwerp. Uitgangspunt was dat het huis wel sfeer moest uitstralen. Het moet tenslotte wel een beetje gezellig blijven. Daar houden we als gezin wel van. Naast de keuken is ook de vloer een belangrijk onderdeel om elementen te verbinden en de sfeer te vinden waar we naar opzoek waren. We werden geïnspireerd door vrienden die ook een vloer hadden laten gieten door DRT. We hadden Senso en DRT in het vizier. Beide ondernemingen hebben mooie showrooms. Het geeft een goed beeld van de (diversiteit) van producten die zij kunnen leveren. Prijstechnisch ontloopt het elkaar niet echt. Wat bij ons de doorslag heeft gegeven om voor DRT te kiezen zijn de volgende zaken. Een uitstekende eerste kennismaking. We werden door alle in huiskamer setting ingerichte ruimten geleid bij DRT. Je krijgt direct de juiste ‘look and feels’ bij de verschillende vloer. Uiteraard zijn dit de kleuren die 80% van de gevallen worden gekozen. We hebben tot twee maal toe kleur advies gekregen voordat we onze keuze definitief hebben gemaakt. We zijn goed geïnstrueerd welke voorbewerkingen onze aannemer moest verrichten. De projectleider Dhr. Jelsma van DRT heeft ter voorbereiding ons huis bezocht en goed meegedacht over praktische zaken zoals een goede afwatering in de doucheruimtes. In ongeveer 1,5 week hebben zij de vloer met verschillende bewerkingen opgeleverd. Wat erg positief is dat DRT met eigen vaklieden werkt. De kwaliteit lijkt hierdoor gegarandeerd. De heer Jelsma heeft de vloer ook aan ons opgeleverd. Een kleine oneffenheid op 140 m2 vloer kwamen we nog tegen. Dit hebben ze onzichtbaar hersteld. De ervaringen zijn heel erg positief geweest. De micro terrazzo wordt door vrienden bewonderd.

  Aanbevelen? Ja

  Patrick uit Nieuwerth

  10


  Super strak vloertje


  Zo strak als onze vloer ligt zo strak was ook het hele proces! Perfect geholpen in Den Bosch zelfs na twijfel over de kleur een doortastende hulp gekregen. Ook het plaatsen van de vloer ging vloeiend. In z’n geheel strak werk dus, van A tot Z!

  Aanbevelen? Ja

  Wouter uit Oostende

  10


  Wij zijn erg tevreden over de gehele lijn, van planning tot zeer zorgvuldige afwerkin


  Wij zijn erg tevreden over de gehele lijn. De werken werden precies uitgevoerd zielas ingepland en wij zijn ook zeer tevreden over het mooie resultaat en de zeer zorgvuldige afwerking!

  Aanbevelen? Ja

  Elisabeth uit Amstelveen

  9


  Wat een geweldig eindresultaat!


  De vloer is echt prachtig gelegd. Super strak en egaal. De gehele ervaring met DRT was top. Veel tijd en aandacht bij het kiezen van de juiste kleur en vloer en veel flexibiliteit in het moment van leggen. Ook degene die de vloer legt weet wat hij doet e heeft goed geholpen de aansluiting op de andere vloer, die hoger was, te realiseren.

  Aanbevelen? Ja

  Bastiaan & Tamara uit Rotterdam

  10


  Uiterst kundig in de uitvoering; zeer blij met eindresultaat!


  Van begin tot eind zeer goed begeleid. Uitvoerders gaan niet over één nacht ijs en nemen uitvoerig de tijd voordat nodige voorwerk is verricht. Ondanks problemen met aanleg vanuit onze bouwer wisten de mannen van DRT toch goed mee te denken en de juiste aanpassingen te verrichten. Verder zijn we erg te spreken over het eindresultaat.

  Aanbevelen? Ja

  Hugo uit Haarlem

  10


  Vakmanschap


  Prachtige Micro terrazzo vloer gemaakt op BG en PU vloer in toiletten en badkamers. Super service. Zeer heldere communicatie vooraf mbt de voorbereiding die nodig is incl inspectie. Daardoor liep het werk soepel en werd alles netjes opgeleverd. Aanrader!

  Aanbevelen? Ja

  Femke uit Vlaardingen

  9


  Professioneel, netjes en vriendelijk!


  Professioneel, netjes en vriendelijk! Prettige mensen en zeer klantvriendelijk!

  Aanbevelen? Ja

  Hans uit Den Bosch

  3


  Leek mooi van tevoren


  Gesprek etc prima verlopen. We wilden een vloer die overal tegen kan en zo min mogelijk onderhoud nodig heeft. Helaas blijkt na het leggen dat de randen langs de kozijnen en muren 2 tot 5 cm zichtbaar anders zijn als de rest van de vloer Volgens DRT kan dit niet anders maar begrijp ik niet. Ze zeggen dit ook niet bij de verkoop. Dan komen er heel makkelijk krassen in. Die ze dan wel weer gratis opgelost hebben. Maar heb nu ook wieltjes van een bureau la die erover rollen. En nu beginnen daar nu al slijtage te zien. Na 6 maanden. Dus voor het geld is het niet aan raden.

  Aanbevelen? Nee

  Michel en Wendy Schuirink uit Lichtenvoorde

  10


  N.a.v. een goed advies, een prettige gietploeg, een strak resultaat


  Door de negatieve ervaringen van onze vorige gietvloer kon het in ieder geval niet slechter worden. Maar het is nog beter geworden dan we hadden gedroomd. Genieten!

  Aanbevelen? Ja

  Marjolein Hoogeveen uit Driebergen-Rijsenburg

  10


  Zeer professionele partij en vakkundige mensen


  Zeer vlot en professioneel contact gehad. Vloer is door vakmensen erg mooi gegoten. We wilden de planning aanpassen en de vloer eerder in huis hebben en zelfs dat was inpasbaar. De mensen denken mee en zijn betrokken.

  Aanbevelen? Ja

  Elwin uit Den Bosch

  10


  Zeer klantgericht en top advies!


  Zeer goede communicatie en goed advies gekregen voor onze gietvloer. Duidelijke afspraken, prettig contact. Aan te bevelen voor als je een mooie gietvloer wilt!

  Aanbevelen? Ja

  Henk-Jan uit Rotterdam

  10


  Zeer mooie vloer en supervriendelijk!


  Goede informatie vooraf, strakke planning en goede nazorg!

  Aanbevelen? Ja

  Rob uit Maastricht

  10


  Helemaal perfect!


  2 jaar geleden een mooie Urban Velvet PU vloer laten maken door DRT Gietvloeren. Superstrakke en mooie vloer en ook na 2 jaar nog super blij mee! Laatst een ongelukje gebeurd waarbij een stoel van tafel was gevallen; gat in de vloer! Samen met DRT snel duidelijk gekregen dat reparatie mogelijk was en een week later stond de monteur al op de stoep. Ook nu weer vakwerk geleverd want het gat is niet meer terug te vinden! Wij hebben alleen maar positieve ervaringen met DRT!

  Aanbevelen? Ja

  Martien uit Nijmegen

  9


  Prima advies, ook al waren we er niet blij mee.


  We hebben DRT erbij gehaald omdat onze ruim twee jaar geleden door een ander bedrijf geleverde gietvloer al snel begon te scheuren. Alles is door DRT uitvoerig bekeken en besproken. Onze ondervloer bleek niet geschikt om daar de door ons gewenste gietvloer op te realiseren, en de dekvloer niet goed gelegd. We kregen wel een waardevol advies over wat er wel op deze vloer kan, en welk bedrijf we in kunnen schakelen om de vloer die er nu ligt te verwijderen. Ofschoon dat een tegenvaller is, zijn we wel blij dat nu de oorzaak van de problemen helder is en we nu ook weten wat er wel mogelijk is.

  Aanbevelen? Ja

  Lisa Verbruggen uit Uden

  10


  Super tevreden met mijn nieuwe pu gietvloer!


  Welkom ontvangst in showroom Den Bosch. Deskundig en professioneel advies gekregen.

  Aanbevelen? Ja

  EAM Boerkamp uit Zwolle

  10


  Deskundig,duidelijk,vriendelijk, een zeer prettige ervaring.


  Tip,,nieuwe woningen hebben een warmtepomp en dan duurt het lang voordat de woning voor de eerste keer is opgewarmd. In het opstookprotocol staat 5 graden per dag verhogen, echter de warmtepomp kan dat niet per dag! De overgang raam vloer bestaat meestal uit een houten lat, dus materiaalverscihil en kans op scheuren! Graag melden.

  Aanbevelen? Ja

  Koen uit Oirschot

  1


  Zeer slechte nazorg bij klachten


  Aankooptraject verliep erg prettig. Ook communicatie en service rondom het realiseren van de vloer was perfect! Na plaatsing waren er wat schades en vlekken aan de vloer. Deels door onze eigen fouten, maar zoals een externe expert inmiddels geconcludeerd ook deels door een slechte laklaag. Alles werd door DRT afgeschoven op externe factoren, wat wij zeer in twijfel trekken. Over bovenstaand is uitgebreid contact geweest, maar tot een oplossing is het niet gekomen. Aanbod was om met een korting de vloer te reinigen en daarna is nog aangeboden om zelfs kosteloos te reinigen. Aangezien het probleem bij een slechte laklaag zit lost reinigen slechts tijdelijk de problemen op. Omdat wij het vertrouwen inmiddels volledig verloren zijn hebben we ervoor gekozen om op eigen kosten een nieuwe laklaag aan te laten brengen door een ander bedrijf. Met verkoopservice, vriendelijkheid van medewerkers en prijs van DRT is zover ik kan beoordelen niks mis, maar de kwaliteit en nazorg is erg slecht. Ik wil dan ook iedereen afraden om een vloer te kopen bij DRT.

  Aanbevelen? Nee

  Gerard uit maastricht

  8


  vloeren zien er mooi en zeer strak uit


  Dit is mijn tweede huis met gietvloeren. Eerste huis was met andere leverancier top vloer. Nu een DRT vloer. Ook top vloer. Minpuntje is dat op de rand van alle traptreden de verf nagenoeg verwijderd is. Wellicht ontstaan door het schuren van slangen die ze over de trappen moesten leggen. De traptreden zelf hadden ze wel afgedekt maar niet de hoeken. Dat wordt weer (2x) schilderen dus.

  Aanbevelen? Ja

  Carolijn uit Den Bosch

  10


  Ze gaan 100% voor klanttevredenheid


  Prachtige vloer, top service, zeer flexibel en begripvol!

  Aanbevelen? Ja

  C uit Hordijk

  10


  Geweldig


  Paar jaar geleden tot volle tevredenheid een PU vloer bij DRT gekocht. Was toen al een compleet fijn team en dat bleek het nog steeds te zijn. Helaas hadden wij een paar beschadigingen op onze vloer door een bank met dunne scherpe metalen poten. Met DRT contact opgenomen en zij stuurden dezelfde week 'een artiest' die de beschadigingen verbluffend mooi repareerde in een dagdeel. We zijn weer helemaal blij met onze vloer. Je zit niet voor een dubbeltje op de eerste rij maar het is elke cent waard.

  Aanbevelen? Ja

  Jeroen uit Rosmalen

  10


  Prachtig hersteld


  Zeer kundig bedrijf en van de reparatie is niets meer te zien. vloer is weer als nieuw.

  Aanbevelen? Ja

  Bregje uit Rosmalen

  10


  Binnen een dag werd het gerepareerd!


  Wat een snelle service. De douchekop viel en bam er zat een gat in de mooie gietvloer, die al jaren geleden gelegd is door DRT. Al die tijd alleen maar kunnen genieten van de vloeren. En nu dus een gat. Een mailtje naar SOS Drt en heel snel een reactie. Een dag erna kon de monteur al komen. Wauw. Mooie vloeren en zo’n service. Top!

  Aanbevelen? Ja
  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.