⭐⭐⭐⭐⭐ 9.7 van 207 beoordelingen - Nu geopend: onze nieuwe showroom in Rotterdam!
[rev_slider slider-11]

Over DRT Vloeren

DRT Vloeren sinds 1983 specialist in gietvloeren en bedrijfsvloeren

DRT Vloeren is een ambachtelijk familiebedrijf gespecialiseerd in naadloze vloersystemen. We ontwikkelen, adviseren, verkopen, plaatsen én herstellen vloersystemen.

DRT maakt zowel design gietvloeren (voor woning of zaak/openbare gebouwen) als ook technische vloeren voor uiteenlopende bedrijfsvoering (bedrijfsvloeren). Daarnaast kunt u bij ons terecht voor service-, onderhoud- en schadeherstelwerkzaamheden voor uw vloer ongeacht of deze initieel geplaatst is door DRT.

Laat u inspireren door de ongekende mogelijkheden van onze vloeren voor uw woning, organisatie of bedrijf.

Over DRT Vloeren

DRT Vloeren bestaat alweer 37 jaar. DRT staat voor Dobbelsteen Renovatie Techniek. De wortels van DRT liggen bij het introduceren van deze innovatieve producten (zoals esthetische gietvloeren maar ook de eerste industriële cementgebonden toplagen voor renovatie) op de Nederlandse markt.

Innovatie is altijd het kenmerk gebleven binnen DRT; wij lopen voorop. Of dit nu plaatsvindt binnen de designmarkt waar we reeds de eerste gietvloer in een woonkamer hebben geplaatst in 1985(!), we de eerste partij zijn in de Benelux met een eigen oplossingsgerichte DRT SOS afdeling die werkzaam is voor de gehele (kunststof) gietvloeren branche of dat we een nieuwe ultradunne betonlaag uitvinden voor een grote industriële klant. DRT innoveert en pioniert! We staan aan de basis van vele ontwikkelingen; sterker nog u staat vaak op die basis!

DRT is een familiebedrijf pur sang, kenmerkt zich door korte lijnen en snel handelen, continue innoveren en beslissingen nemen voor de lange termijn. Wij passen ons aan, aan iedere situatie. Pietjan Dobbelsteen en Andriëtte Dobbelsteen vormen de tweekoppige directie van het bedrijf.

Het allerbelangrijkste vinden wij dat we altijd iedereen in de ogen kunnen blijven kijken; we gaan daarom voor lange termijn klanttevredenheid, relaties en samenwerkingen. Een strategie voor de toekomst waarin Ambacht & Kwaliteit als sinds 1983 de basis vormen. Maar we gaan hierin ook verder. We denken mee over het ambachtvak van de toekomst, vinden innovatief werkgeverschap belangrijk en vinden dat je als ondernemers een verantwoordelijkheid draagt binnen de maatschappij.

Met ons team van ruim 60 mensen zijn we trots op wat we doen en wie we zijn!

Over DRT Vloeren

Brabants Besten

Sinds 2017 is DRT Vloeren door de provincie Noord-Brabant benoemd tot één van Brabants Besten; boegbeelden voor innovatief werkgeverschap.

Brabants Besten zijn private mkb-ondernemers die het goede voorbeeld geven op het terrein van sociale innovatie, inclusief werkgeverschap, reshoring en flexicurity. Zij zijn door de provincie Noord-Brabant benoemd tot Brabants Besten omdat zij uitblinken in de manier waarop zij hun medewerkers op vernieuwende wijze inzetten en de potentie van de Brabantse beroepsbevolking benutten.

Brabants Besten ondernemen op eigen risico, stellen de zakelijke waarde van menskracht voorop en hebben daarbij een groot maatschappelijk hart. Inclusief werkgeverschap is duurzaam verankerd in hun hr-beleid en zij nemen regelmatig werkzoekenden met beperking of grote afstand tot de arbeidsmarkt zelf op de loonlijst.

Brabants Besten inspireren andere ondernemers actief met hun verhaal en expertise, dat maakt hen ambassadeurs voor het innovatief werkgeverschap. Zo dragen zij actief bij aan verdere ontwikkeling van het bedrijfsleven en economische groei. Voor de provincie zijn zij de voelsprieten in het veld en een goed klankbord voor het economisch arbeidsmarktbeleid.

Brabants Besten

Werkwijze

Werkwijze

1. Analyse

De ondervloer is een belangrijke factor voor onze vloeren. Daarom analyseren we deze grondig op tal van factoren: van opbouw en dikte tot druksterkte en verontreiniging. Daarmee leggen we de basis voor een vloer van topkwaliteit.

2. Diagnose

Elke opdrachtgever, bij u thuis of bij uw bedrijf, stelt zijn eigen specifieke eisen aan een vloer. Deze eisen brengen we zorgvuldig in kaart, zodat we exact kunnen leveren waar de klant behoefte aan heeft.

3. Advies

DRT Vloeren heeft verschillende soorten vloeren met elk hun eigen speciale karakter. Door goed naar u te luisteren en uit te leggen wat de verschillende voor- en nadelen zijn, kunt u een weloverwogen keuze maken n.a.v. ons advies. Zo nodig plaatsen we een proefstuk zodat we de vloer in de praktijk kunnen testen.

4. Realisatie

Als vierde stap, de uitvoering: de realisatie van de juiste vloer. Natuurlijk kunt u rekenen op ons vakmanschap, maar we bieden meer! Bij het realiseren van een vloer komt namelijk meer kijken. Zo dienen de omstandigheden op de bouw op orde te zijn alvorens we kunnen starten. Denk hierbij aan o.a. temperatuur, relatieve luchtvochtigheid maar ook het gegeven dat tijdens het plaatsen van de vloeren vrijwel niemand aanwezig mag zijn op de bouwplaats. Dit kan een uitdaging zijn. Onze projectleiders zijn hiervoor verantwoordelijk en dragen zorg voor de juiste communicatie naar alle betrokken partijen.

Zij kunnen het gehele traject voor u regelen zodat u van (eventuele) sloop tot de ingebruikname van de nieuwe vloer één vast aanspreekpunt heeft.

5. Aftersale service

Tot slot natuurlijk de aftersale service. Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Daarom heeft DRT als enige vloerenbedrijf in de Benelux een eigen Customer Service afdeling. Zij staan altijd voor u klaar ook als er nadien onverhoopt beschadigingen ontstaan aan de vloer.

Milieu en duurzaamheid

Milieu en duurzaamheid

Als bedrijf dat zich bezighoudt met chemische producten kunnen we niet anders dan volop bezig zijn met milieu en duurzaamheid. Niet alleen omdat we moeten; de regelgeving hieromtrent is streng en duidelijk, maar zeker ook omdat we willen. Onze medewerkers werken dagelijks met verschillende producten en elke dag komen er klanten mee in contact.

We werken met de meest zuivere producten in de markt van betrouwbare leveranciers bestaande uit wereldwijde concerns. Kijkend naar duurzaamheid kunnen we met onze productenportfolio veel bieden aan onze klanten. Termen als life cycle costs en duurzame renovatie sluiten naadloos aan op onze vloersystemen. We informeren u daar graag uitgebreid over!

Certificeringen

Certificeringen

Wij nemen ons vak erg serieus. Verschillende erkenningen en certificeringen bevestigen dit. Zo is DRT Vloeren erkend door Stichting Afbouwkeur en is het bedrijf gecertificeerd door NEN-EN-ISO-9001 en VCA*. Voor de consumentenmarkt is DRT Gietvloeren aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Daarnaast is DRT een erkend opleidingsbedrijf en werken we conform de richtlijnen van de CAO ‘Afbouw’ en de NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven).

Werken bij

DRT Vloeren is een jong en dynamisch bedrijf dat een continue groei doormaakt.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons team willen versterken. Ons bedrijf heeft diverse afdelingen die allemaal samenwerken om een optimaal eindresultaat voor onze klanten te bereiken.

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.

U kunt uiteraard altijd een open sollicitatie sturen naar info@drt.nl.

Werken bij DRT Vloeren

Prijsindicatie

Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan of neem contact op
voor meer informatie.

Bezoek onze showrooms

 • foto rotterdam

  Adres

  Avenue Concordia 30
  3062 LJ Rotterdam
  @ info@drt.nl
  t 010 200 4294

  Openingstijden

  Op afspraak:
  Ma t/m Vrij: 09:00 – 17:00 uur
  Za: 10.00 – 16.00 uur

  Van 3 juli t/m 14 augustus is onze Showroom te ’s-Hertogenbosch op maandagen gesloten

 • Adres

  Vughterstraat 280
  5211 GR ‘s-Hertogenbosch
  info@drtgietvloeren.nl
  +31 (0)73 612 12 03

  Openingstijden

  Ma: 10.00 – 17.00 uur
  Di t/m Vrij: 09.30 – 17.30 uur
  Za: 10.00 – 17.00 uur
  Zo: 12.00 – 17.00 uur (geen adviseur aanwezig)

  Van 3 juli t/m 14 augustus is onze Showroom te ’s-Hertogenbosch op maandagen gesloten

 • Adres

  Nylonfabrik, Lindenstraat 90
  9100 Sint-Niklaas
  België
  info@drt.be
  0032 (0) 3 430 9259

  Openingstijden

  Op afspraak:
  Di t/m Za: 10.00 – 17.00 uur

  Tussen 14 t/m 28 augustus 2023 is onze showroom te Antwerpen gesloten. Op afspraak bent u welkom in onze showroom te Zedelgem

 • Adres

  Torhoutsesteenweg 107
  8210 Zedelgem
  België
  @ info@drt.be
  t 0032 (0) 3 4309259

  Openingstijden

  Op afspraak:
  Ma: 13:00 – 18:00 uur
  Di t/m Vrij: 13:30 – 18:00 uur
  Za: 10.00 – 16.00 uur

 • Adres

  Gerritsenweg 11G
  7202 BP Zutphen
  Nederland
  info@drtgietvloeren.nl
  +31 (0)575 51 23 04

  Openingstijden

  Ma 13.00 – 17.30 uur
  Di t/m Za 10.00 – 17.30 uur
  Zo 11.00 – 17.00 uur

  Van 30 juli t/m 20 augustus is onze showroom te Zutphen beperkt open: graag op afspraak

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.