Privacybeleid & Disclaimer

DISCLAIMER

Er wordt uiterste zorg besteed aan het zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk aanbieden van de informatie op deze site. Wij streven ernaar de site zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk te houden. Suggesties, vragen of opmerkingen over de inhoud van de website kun je per e-mail aan ons kenbaar maken. Ook als je meent dat de site fouten bevat, niet volledig is of anderzijds verbeterd kan worden horen wij dit graag van je. Het auteursrecht op de afbeeldingen van deze website wordt uitdrukkelijk voorbehouden.

Aansprakelijkheid

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. DRT vloeren neemt geen verantwoordelijkheid voor en is niet aansprakelijk voor de consequenties/gevolgen van het gebruik van de geboden informatie. DRT vloeren neemt bovendien geen verantwoordelijkheid voor en is niet aansprakelijk voor andere versies van documenten dan die gepubliceerd zijn op deze site of voor documenten op deze site die afkomstig zijn van derden.

Inhoud

Het overnemen van een gedeelte van de content voor eigen particulier, niet-commercieel gebruik is toegestaan, mits de bron wordt vermeld. Het overnemen van informatie van deze website voor zakelijke of commerciële doeleinden is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van DRT vloeren. Wij zijn ons ervan bewust dat je vertrouwen stelt in ons. We gaan dan ook zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens. Hoe we dat precies doen, lees je op deze pagina.

De door jou achtergelaten of geplaatste informatie op deze website wordt zorgvuldig verwerkt, waarbij je privacy zoveel mogelijk wordt beschermd. De verwerking zal plaatsvinden in overeenstemming met de geldende (privacy)wet- en regelgeving.

COOKIES

 

Wat zijn cookies

Een cookie is een eenvoudig tekstbestandje dat met de pagina’s van deze website wordt meegestuurd. Het wordt door uw browser opgeslagen op de harde schijf van uw computer, tablet of smartphone. Cookies zijn nooit toegankelijk voor andere partijen dan de partij die de cookie heeft geplaatst. Cookies van deze website zijn veilig. Cookies kunnen geen persoonlijke informatie verzamelen maar enkel computers identificeren. Cookies zijn veilig voor uw pc, laptop, telefoon of tablet.

Voor deze website maken wij gebruik van cookies. U kunt hier lezen waarom wij dat doen. We hopen dat u onze cookies accepteert.

Bezoekers van de website blijven anoniem. Ook voor cookies geldt dat ze nooit direct aan individuen zijn te koppelen.

Wij gebruiken functionele cookies en cookies voor webstatistieken. We onderscheiden deze cookies in:

  1. Functionele cookies: deze zijn strikt noodzakelijk voor de werking van de website en kunnen niet uitgeschakeld worden. Cookies onthouden bijvoorbeeld ook uw voorkeuren en houden u, op uw eigen verzoek, ingelogd. Voor deze cookies is geen toestemming vereist.
  2. Analyse cookies: wij gebruiken Google Analytics voor het verzamelen van webstatistieken. De cookies geven inzicht in hoe onze bezoekers de websites gebruiken, welke pagina’s het best worden bezocht en waarop gezocht wordt. Op basis daarvan kunnen we onze sites verbeteren. Over deze cookies moeten wij onze bezoekers informeren. We hebben een bewerkersovereenkomst gesloten met Google en het ‘gegevens delen’ met Google hebben we uitgezet. Wij hebben hiertoe de IP-adressen geanonimiseerd waardoor persoonlijke data niet beschikbaar is voor Google. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op hun servers.

 

Cookies worden altijd opgeslagen in uw browser, tenzij u dit niet toestaat. In uw browser kunt u de informatie over alle cookies bekijken en de vervaldatum zien. De meeste cookies verlopen na een bepaalde periode automatisch. Er worden dan geen gegevens van je sitebezoek meer geregistreerd. Dit is ook afhankelijk van je persoonlijke instellingen. U kunt de cookies alleen zelf verwijderen, aangezien deze op uw eigen computer zijn opgeslagen. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser. Let op: de meeste websites werken niet optimaal wanneer u cookies uitschakelt.

PRIVACY

 

Verwerking persoonsgegevens

Wij gebruiken je persoonlijke gegevens alleen voor het doel waarvoor je ze hebt achtergelaten. Wij verstrekken je persoonsgegevens niet aan derden. De persoonsgegevens die je aan ons verstrekt, worden slechts voor de volgende doeleinden verwerkt:

  1. Contactformulier: je gegevens worden automatisch per e-mail naar ons verstuurd. Je gegevens worden niet opgeslagen. Na afhandeling van je e-mailbericht wordt het e-mailbericht verwijderd.

 

Alle doeleinden hebben als doel je te informeren en te ondersteunen bij de uitvoering van je professionele activiteiten. De inhoud heeft betrekking op activiteiten en (inter)nationale ontwikkelingen en zijn alleen werkgerelateerd.

Wijzigen persoonsgegevens

Je kunt de gegevens die wij over jou hebben vastgelegd te allen tijde per e-mail info@drt.nl) bij ons opvragen en laten aanpassen. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je vragen om je adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen.

Wijziging privacybeleid

Wij behouden ons het recht voor om de privacy policy te wijzigen binnen het kader van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Prijsopgave

Voor een vrijblijvende prijsopgave vul onderstaand formulier in:

    Persoonlijke gegevens
    Aanvullende gegevens

    Hoofdkantoor
    DRT Vloeren

    Randmeer 6
    5347 JW Oss
    @ info@drt.nl
    t 0412 – 64 25 88

    Openingstijden

    Ma t/m vrij 8.30 – 17.00 uur
    (geen showroom)

    Showroom
    ‘s-Hertogenbosch

    Vughterstraat 280
    5211 GR ‘s-Hertogenbosch
    @ info@drtgietvloeren.nl
    t 073-612 12 03

    Openingstijden

    Ma: Gesloten
    Di t/m Vrij: 09:30 – 17:30 uur
    Za: 10.00 – 17.00 uur
    Zo: 12:00 – 17:00 uur

    In verband met Covid-19 werken we met slechts 1 persoon bezetting in de winkel te ’s-Hertogenbosch en alleen op afspraak. Gelieve hier rekening mee te houden. Telefonisch zijn we uiteraard volledig bereikbaar voor vragen en advies!

    Op zaterdag is de showroom zeer druk bezocht. Indien u vooraf een afspraak maakt krijgt u ten alle tijden voorrang na afronding van voorafgaande gesprekken.

    Showroom
    Antwerpen (B)

    Koolkaai 2
    B-2000 Antwerpen
    @ info@drt.be
    t 0032-32 34 27 37

    Openingstijden

    Di t/m vrij: 14.00 – 17.00 uur
    (voormiddag op afspraak)
    Za: 10.00 – 17.00 uur

    In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus is de showroom gesloten tot 13 december 2020. We blijven uiteraard per e-mail bereikbaar voor vragen en advies!

    Shop in shop
    bij Cilo

    Gerritsenweg 11G
    7202 BP Zutphen
    @ info@drtgietvloeren.nl
    t 0575 – 512 304

    Openingstijden

    Ma: 13.00 – 17.30 uur
    Di t/m Do: 10:00 – 17:30 uur
    Vrij: 10:00 – 21:00 uur
    Za: 10.00 – 17.30 uur
    Zo: 11:00 – 17:00 uur

    Bij voorkeur op afspraak, zodat er een adviseur voor u beschikbaar is.

    DRT Design
    CBW-erkend
    8,9 10
    DRT Gietvloeren
    122 Beoordelingen
    Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

    We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.