Toepassingen

Consument

Consument

Er zijn tal van praktische redenen om voor gietvloeren te kiezen. Ze hebben geen naden, zijn eenvoudig schoon te houden en kunnen perfect worden aangebracht i.c.m. vloerverwarming en zelfs over bestaande vloeren. Wij leveren voor elk interieur een perfect passende gietvloer, van woonkamer, keuken tot slaapkamer en badkamer een gietvloer past altijd. Of u nu kiest voor een landelijk ambachtelijk effect of juist een moderne strakke uitstraling, het effect van een gietvloer in huis is adembenemend.

Retail

DRT biedt meerdere gietvloersystemen aan die uitermate geschikt zijn voor toepassingen binnen een retailomgeving. Karakteristieken als eenvoudig te onderhouden, bestand tegen hoge belasting en een duurzaam karakter dragen bij aan tevreden klanten. Toepassingsgebieden zijn winkels, showrooms en galeries.

De vloeren kunnen tegen een stootje en zijn bestand tegen hoge belasting. Indien gewenst zijn er uitvoeringen met een anti-slip afwerking zodat uw vloer ook veilig is bij nat weer. De vloersystemen zijn toepasbaar over oneven ondergronden in verbouwingssituaties. We kunnen renoveren binnen zeer korte doorlooptijden en daarmee uw pand verduurzamen. Het is bovendien uitermate makkelijk en eenvoudig schoon te houden.

Retail

Kantoor

Kantoor

Zeer duurzame vloer voor kantoren, met hoge geluiddemping. DRT biedt meerdere gietvloersystemen voor gebieden met hoge eisen in slijtvastheid en duurzaamheid. We hebben vloeroplossingen voor ieder budget en niet minder belangrijk: de onderhoudskosten zijn aantoonbaar tot 25% lager dan linoleum. Onze gietvloer systemen zijn ideaal voor het renoveren van uw kantoor waardoor de doorlooptijd van verbouwen aanzienlijk vermindert wordt en ook de sloopkosten  een stuk lager zijn. Wij informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden!

Gezondheidszorg

Binnen de gezondheidszorg worden met name hoge eisen gesteld aan hygiëne en duurzaamheid. Onze gietvloersystemen kunnen aan deze eisen voldoen. Ook eenvoudige en snelle renovatie over bestaande linoleumvloeren behoort tot de mogelijkheden alsmede laklagen met bacterie-werende eigenschappen. We begrijpen uw wens en denken graag mee!

Gezondheidszorg

Horeca

Horeca

Gietvloeren voor horeca zijn een klasse apart. Het zeer intensieve gebruik vraagt sterke, duurzame vloeren. Daarnaast is reinigbaarheid een grote factor en de HACCP eis die gesteld wordt aan de omgeving. Zo kunnen we vloeren leveren voor het restaurant – of cafe gedeelte en een sterke, antislip vloer voor de keuken. DRT biedt meerdere systemen aan die aan uw wensen en eisen voldoen en we vergeten zeker niet dat het oog (en het interieur) ook wat wil!

Openbare gebouwen

DRT biedt meerdere gietvloersystemen aan die uitermate geschikt zijn voor toepassingen binnen openbare gebouwen. Karakteristieken als eenvoudig te onderhouden, bestand tegen hoge belasting en een duurzaam karakter dragen bij aan tevreden klanten.

De vloeren kunnen tegen een stootje en zijn bestand tegen hoge belasting. Indien gewenst zijn er uitvoeringen met een anti-slip afwerking zodat uw vloer ook veilig is bij nat weer. De vloersystemen zijn toepasbaar over oneven ondergronden in verbouwingssituaties. We kunnen renoveren binnen zeer korte doorlooptijden en daarmee uw pand verduurzamen. Het is bovendien uitermate makkelijk en eenvoudig schoon te houden.

Openbare gebouwen

Horeca

Renovatie

Snelle renovatie van uw vloer zonder sloop. Dankzij de gietvloer-oplossingen die DRT kan bieden is het mogelijk om op een snelle, schone manier een volledig nieuwe vloeroppervlakte te verkrijgen, zonder de intensieve handelingen en kosten dat slopen met zich meebrengt. De ingreep vindt plaats in kortere tijd, maximaal 1 week, zonder het veroorzaken van teveel vuil en stof. De vloeren zijn overigens bijzonder geschikt voor vloerverwarming: dankzij de kleinere dikte verbeteren ze zelfs de thermische prestaties. Heeft u dus vloerverwarming onder uw bestaande vloer liggen, dan kan deze prima hergebruikt worden onder uw nieuwe vloer!

Bestaande situatie handhaven

Door te kiezen voor de DRT vloeroplossingen om oppervlakken te vernieuwen, bespaart u tijd en geld. Door het gebruik van een minimale materiaaldikte bij onze vloersystemen is het niet nodig om deuren, deurkozijnen en plinten te veranderen. Gemakkelijk dus!

Met respect voor het milieu

Het gebruik van bestaande vloeren helpt ook het milieu te beschermen. Tijdens het proces ontstaat geen onnodig afvalmateriaal en u geeft uw woning of pand een duurzame herbestemming. Met de vloersystemen van DRT kiest u voor een slimme en milieuvriendelijke optie.

Prijsopgave

Voor een vrijblijvende prijsopgave vul onderstaand formulier in:

  Persoonlijke gegevens
  Aanvullende gegevens

  Hoofdkantoor
  DRT Vloeren

  Randmeer 6
  5347 JW Oss
  @ info@drt.nl
  t 0412 – 64 25 88

  Openingstijden

  Ma t/m vrij 8.30 – 17.00 uur
  (geen showroom)

  Showroom
  ‘s-Hertogenbosch

  Vughterstraat 280
  5211 GR ‘s-Hertogenbosch
  @ info@drtgietvloeren.nl
  t 073-612 12 03

  Openingstijden

  Ma: Gesloten
  Di t/m Vrij: 09:30 – 17:30 uur
  Za: 10.00 – 17.00 uur
  Zo: 12:00 – 17:00 uur

  In verband met Covid-19 werken we met slechts 1 persoon bezetting in de winkel te ’s-Hertogenbosch en alleen op afspraak. Gelieve hier rekening mee te houden. Telefonisch zijn we uiteraard volledig bereikbaar voor vragen en advies!

  Op zaterdag is de showroom zeer druk bezocht. Indien u vooraf een afspraak maakt krijgt u ten alle tijden voorrang na afronding van voorafgaande gesprekken.

  Showroom
  Antwerpen (B)

  Koolkaai 2
  B-2000 Antwerpen
  @ info@drt.be
  t 0032-32 34 27 37

  Openingstijden

  Di t/m vrij: 14.00 – 17.00 uur
  (voormiddag op afspraak)
  Za: 10.00 – 17.00 uur

  In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus is de showroom gesloten tot 13 december 2020. We blijven uiteraard per e-mail bereikbaar voor vragen en advies!

  Shop in shop
  bij Cilo

  Gerritsenweg 11G
  7202 BP Zutphen
  @ info@drtgietvloeren.nl
  t 0575 – 512 304

  Openingstijden

  Ma: 13.00 – 17.30 uur
  Di t/m Do: 10:00 – 17:30 uur
  Vrij: 10:00 – 21:00 uur
  Za: 10.00 – 17.30 uur
  Zo: 11:00 – 17:00 uur

  Bij voorkeur op afspraak, zodat er een adviseur voor u beschikbaar is.

  DRT Design
  CBW-erkend
  8,9 10
  DRT Gietvloeren
  121 Beoordelingen
  Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.