⭐⭐⭐⭐⭐ 9.9 van 198 beoordelingen
Collectie gietvloeren

Gietvloer voor in uw woning

Fijn, je bekijkt de mogelijkheden voor een gietvloer in je woning. Een uitstekende keuze. Wij geloven al sinds 1987 in deze producten binnen een esthetische omgeving. Wist je dat we in 1987 reeds de eerste gietvloer goten in een woonkamer? Inclusief een destijds zeer modieuze bank met grand foulard? Er is geen beter bewijs om aan te tonen hoe tijdloos een gietvloer als basis in je woning is. Lees verder en ontdek de vele voordelen van gietvloeren voor je woning.

Design Gietvloeren

Design gietvloer

Een design gietvloer heeft een warme, moderne en stijlvol strakke uitstraling

Een design gietvloer heeft een warme, moderne en stijlvol strakke uitstraling

Inmiddels biedt DRT Gietvloeren een ruime collectie aan verschillende soorten vloeren. We vinden het prachtig om te zien hoe de gietvloer zich als fenomeen doorontwikkelt. Inmiddels kent dit type vloer vele vormen. Deze gietvloeren hebben één ding met elkaar gemeen: ze hebben geen hinderlijke naden. Het naadloze karakter van een gietvloer benadrukt de ruimtelijkheid. Zo ontstaat er rust in je interieur. Met de gietvloer als basis, vorm je de rest van het interieur volledig vanuit je eigen creativiteit.

Alles is mogelijk!

Betonlook effect, strakke gietvloeren of mooie diepe kleuren… alles is mogelijk

Betonlook effect, strakke gietvloeren, mooie diepe kleuren…

Vroeger dachten veel mensen dat een gietvloer voor moderne interieurs bestemd was. Niets is minder waar. Gelukkig is dit idee inmiddels flink achterhaald. Landelijke, eclectische, Scandinavische of vintage interieurs: een gietvloer past in iedere woonstijl. Doordat gietvloeren in verschillende kleuren en afwerkingen beschikbaar zijn, vind je tegenwoordig altijd een geschikte gietvloer voor jouw woning.

Design Gietvloeren

Veelgestelde vragen over gietvloeren

 • De prijs van een gietvloer komt op basis van verschillende factoren tot stand. Denk aan het gekozen materiaal, de totale oppervlakte, de ondervloer, de complexiteit van het werk en de gewenste afwerking van de gietvloer. Lees hier meer over de prijzen van onze gietvloeren of vraag direct een vrijblijvende offerte aan bij DRT Gietvloeren.

 • Een gietvloer is erg onderhoudsvriendelijk. Zeker wanneer je dit vergelijkt met andere vloeren, die je vaak regelmatig in de olie moet zetten. Regelmatige reiniging met een zachte bezem, stofzuiger en dweil helpt de levensduur van je gietvloer te verlengen. Periodieke, professionele reiniging kan ook helpen. Zorg daarnaast voor preventieve maatregelen, zoals het neerleggen van een droogloopmat. Of het aanbrengen van beschermende viltjes onder je meubels. Lees hier meer over het onderhoud van je gietvloer.

 • DRT Gietvloeren beschikt over een ruime collectie gietvloeren voor jouw woning. Welk type gietvloer het meest geschikt is, hangt volledig af van je eigen wensen en voorkeuren. Gietvloeren kunnen moeiteloos op de meeste soorten ondervloeren geplaatst worden. Onze adviseurs denken graag met je mee over de mogelijkheden in jouw woning. Bezoek onze showroom en doe inspiratie op. Plan een afspraak of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.

De voordelen van gietvloeren

Gietvloeren bieden ontzettend veel praktische voordelen in huis. We zetten ze op een rij: 

 • Hygiëne: eenvoudige reiniging dankzij naadloos ontwerp
 • Sterk: bestand tegen slijtage, krassen en morsen 
 • Duurzaam: lange levensduur
 • Veelzijdig: in kleuren, afwerkingen en designs 

Welke gietvloer past in jouw woning? 

Geen interieur is gelijk. Dankzij de veelzijdige toepassingen, past er altijd een mooie gietvloer in jouw woning. Of je nu kiest voor de authentieke uitstraling van terrazzo of valt voor de fluweelzachte sfeer van onze Urban Velvet PU gietvloer. Misschien houd je van betonlook vloeren en passen de Living Concrete Bioloft of Living Concrete Next uitstekend in je huis. Wat je voorkeur ook is, de adviseurs van DRT Gietvloeren staan klaar om je te begeleiden bij de perfecte keuze. Bezoek onze showroom en laat je inspireren!

Daarom kies je een DRT gietvloer voor je woning

 • Al 40 jaar specialist in naadloze vloeren
 • Ambachtelijk vakmanschap
 • Familiebedrijf: veel kennis, korte lijnen, snel handelen 
 • Vloeren voor de toekomst: DRT innoveert, pioniert en loopt voorop!
 • Benoemd tot Brabants Besten 2017

Vraag een offerte aan voor een gietvloer in jouw woning

Wil je ook zo’n prachtige gietvloer in huis? Vraag dan meteen een vrijblijvende offerte aan bij DRT Gietvloeren. Natuurlijk kun je ook een bezoek brengen aan een van onze showrooms. Laat je volop inspireren door onze uitgebreide collectie. Onze adviseurs vertellen je met veel plezier over de vele mogelijkheden van onze gietvloeren.

Prijsindicatie

Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan of neem contact op
voor meer informatie.

Bezoek onze showrooms

 • Adres

  Vughterstraat 280
  5211 GR ‘s-Hertogenbosch
  info@drtgietvloeren.nl
  +31 (0)73 612 12 03

  Openingstijden

  Ma: 10.00 – 17.00 uur
  Di t/m Vrij: 09.30 – 17.30 uur
  Za: 10.00 – 17.00 uur
  Zo: 12.00 – 17.00 uur (geen adviseur aanwezig)

  Van 3 juli t/m 14 augustus is onze Showroom te ’s-Hertogenbosch op maandagen gesloten

 • Adres

  Nylonfabrik, Lindenstraat 90
  9100 Sint-Niklaas
  België
  info@drt.be
  0032 (0) 472 827206

  Openingstijden

  Op afspraak:
  Di t/m Za: 10.00 – 17.00 uur

  Tussen 14 t/m 28 augustus 2023 is onze showroom te Antwerpen gesloten. Op afspraak bent u welkom in onze showroom te Zedelgem

 • Adres

  Torhoutsesteenweg 107
  8210 Zedelgem
  België
  @ info@drt.be
  t 0032 (0) 471 661806

  Openingstijden

  Op afspraak:
  Ma: 13:00 – 18:00 uur
  Di t/m Vrij: 13:30 – 18:00 uur
  Za: 10.00 – 16.00 uur

 • Adres

  Gerritsenweg 11G
  7202 BP Zutphen
  Nederland
  info@drtgietvloeren.nl
  +31 (0)575 51 23 04

  Openingstijden

  Ma 13.00 – 17.30 uur
  Di t/m Za 10.00 – 17.30 uur
  Zo 11.00 – 17.00 uur

  Van 30 juli t/m 20 augustus is onze showroom te Zutphen beperkt open: graag op afspraak

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.