Prijs gietvloer per m2

Wat is de prijs van een gietvloer per m2? Ontdek de prijzen van DRT Gietvloeren en vraag vrijblijvend een offerte aan. Met de juiste informatie kunt u de prijzen van een gietvloer eenvoudig vergelijken en verrekenen. Bovendien vertellen wij u welke vragen u kunt stellen om een zo goed mogelijke prijsopgave te krijgen.

Gietvloer Prijs Informatie

Wat kost een gietvloer?

De gietvloer prijs wordt door verschillende factoren bepaald:

 • Type gietvloer & kwaliteit van het materiaal gietvloer, zoals bijvoorbeeld de polyurethaan variant of gebruikte cementsoort
 • Grootte van het totaal oppervlak
 • Complexiteit van het werk
 • Type ondervloer en ondervloer bewerking
 • Afwerkingen van de vloer

Wilt u weten wat de prijs is in uw specifieke situatie? In een offerte krijgt u de prijs per m2 gietvloer en voor het totale werk zoals ondervloer bewerking en afwerkingen.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan of bel met +31 (0)412 642588

Een aantal vragen die u kunt stellen om de ‘juiste’ gietvloer prijsopgave te krijgen:

 • Is de gietvloer 100% UV bestendig?
 • Is de afwerking van de lak dubbel of enkel?
 • Wordt de gietvloer tegelijkertijd gelegd in meerdere ruimten?
 • Hoe krasvast of krasgevoelig is de vloer in vergelijking met andere vloeren?
 • Hoe wordt ‘meerwerk’ aan uw gietvloer behandeld?
 • Wat is de behandeling van de ondervloer die nodig is?

Gietvloer Prijs Informatie

Prijs gietvloer grotere oppervlaktes

Bij grotere oppervlaktes wordt de prijs altijd goedkoper dan bij kleine oppervlaktes. Dit komt omdat er vrij makkelijk op dezelfde dag en met hetzelfde applicatieteam meer werk kan worden gedaan. Dit prijsvoordeel geldt ook als u meerdere types gietvloer in uw woning of gebouw wenst. Denk bijvoorbeeld aan een gietvloer in uw woonkamer, slaapkamer, badkamer en garage. Of gebruik van beton-achtige gietvloer in uw restaurant en een antislip gietvloer in uw gaarkeuken. Op die manier heeft u snel meer vierkante meters en een lagere prijs per vierkante meter gietvloer.

Meer weten over onze vloeren? Wij hebben een ruime collectie gietvloeren voor uw woning of uw commerciële ruimte. Bekijk hier onze collectie gietvloeren en laat u inspireren door de eindeloze mogelijkheden.

Kosten gietvloer bedrijven

De kosten van een gietvloer voor bedrijven varieert afhankelijk van de grootte van het oppervlak. Wij leveren gietvloeren voor in de retail, kantoren, gezondheidszorg, horeca en openbare gebouwen. De kosten van een gietvloer zijn relatief lager bij grotere oppervlakken. Bekijk daarom goed of u extra ruimtes kunt meenemen. Gietvloer in een kantoor? Neem dan bijvoorbeeld de toilet, cafetaria en hal mee.

Kosten gietvloer particulier

Voor particulieren kunnen de prijzen van gietvloeren ook voordelig zijn. De prijs van een gietvloer daalt wanneer u naast uw woonkamer, ook de slaap-, badkamer en garage laat voorzien van een gietvloer. Wij berekenen graag de prijs voor u in meerdere situaties, zodat u kunt zien hoeveel u bespaart. Wij leveren voor elk interieur een perfect passende gietvloer.

Service gietvloer

Een gietvloer heeft natuurlijk een aanschafprijs maar ook een prijs voor de totale levensduur van een vloer. Goedkoop kan dus daadwerkelijk duurkoop worden als er geen garanties of geen serviceteam aanwezig is. DRT heeft een eigen service en onderhoudsteam genaamd DRT SOS. Wanneer u kiest voor een DRT gietvloer, ontvangt u ook altijd een uitgebreid onderhoudsadvies. U kunt altijd contact met ons opnemen voor Service, Onderhoud en Schadeherstel.

Wilt u meer informatie over de prijs van gietvloeren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of bezoek één van onze showrooms om een offerte op maat op te stellen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.