Gietvloer Prijs per m2

Wat kost een gietvloer per m2? Met de juiste informatie kun u de prijzen van een gietvloer vergelijken en verrekenen.

Gietvloer Urban Velvet

Wat kost een gietvloer?

De gietvloer prijs wordt bepaald door de kwaliteit van het materiaal gietvloer zoals de polyurethaan variant, het totaaloppervlak en de dikte van het cement. Bovendien is het afwerken van de vloer en het voorbereiden van de ondergrond van invloed op de prijs. In een offerte krijgt u de prijs per m2 gietvloer en voor het totale werk zoals ondervloer bewerking en afwerkingen. Kosten en prijzen van de gietvloer kunnen verschillen door zowel de toplaag als de benodigde behandelingen van de onderlaag. Ontdek de prijs van een gietvloer en klik hier om direct een offerte aan te vragen

Een aantal vragen die u kunt stellen om de ‘juiste’ gietvloer prijsopgave te krijgen;

 • Is de gietvloer 100% uv bestending?
 • Is het materiaal van de gietvloer flexibel of star en hard?
 • Is de afwerking van de lak dubbel of enkel?
 • Wordt de gietvloer tegelijkertijd gelegd in meerdere ruimten?
 • Hoe krasvast of krasgevoelig is de vloer in vergelijking met andere vloeren?
 • Hoe wordt ‘meerwerk’ aan uw gietvloer behandeld?
 • Wat is de behandeling van de ondervloer die nodig is?

Daarnaast is het uiteraard van belang hoe groot de vloer is. Hoe meer vierkantenmeters (m2) hoe lager de prijs per m2 dit komt omdat er vrij makkelijk op dezelfde dag en met hetzelfde applicatieteam meer werk kan worden gedaan. Dit prijs voordeel geldt ook als de vloer niet aansluit op elkaar! Denk bijvoorbeeld eens aan een gietvloer in de woonkamer, slaapkamer en badkamer. Op die manier heeft u snel meer vierkantenmeters en een lagere prijs per vierkantenmeter gietvloer.

Meer weten over onze vloeren? Bekijk dan hier onze collectie gietvloeren of lees hieronder verder over de kwaliteit van onze gietvloeren.

DRT Stone Island Troffelvloer

De kwaliteit van een gietvloer hangt van verschillende zaken af. Denk hierbij aan de analyse en behandeling van de ondergrond. Wijze van applicatie en de gebruikte grondstoffen. Voor u als buitenstaander geen makkelijke materie en vaak weinig transparant. Onze adviseurs proberen u deze helderheid zo goed als mogelijk te geven, schroom dan ook niet al uw vragen te stellen! De producten van DRT Gietvloeren voldoen aan hoge eisen, gesteld door iso-certificaten, afbouwkeur-keurmerk, VCA, CBW-erkend en NOA Afbouwgarantie. Daarnaast is DRT een erkend leerbedrijf en staan we garant voor de kennis en kunde van onze applicateurs, projectleiders en verkopers.

Lees meer over de duurzaamheid van onze gietvloeren 

Kwaliteit en prijs gietvloer

DRT Service Onderhoud Schadeherstel

Service

De gietvloer heeft natuurlijk een aanschafprijs maar ook een prijs voor de totale levensduur van een vloer. Goedkoop kan dus daadwerkelijk duurkoop worden als er geen garanties of geen serviceteam aanwezig is. DRT heeft een eigen service en onderhoudsteam genaamd DRT SOS. Wanneer u kiest voor een DRT gietvloer, ontvangt u ook altijd een uitgebreid onderhoudsadvies. U kunt altijd contact met ons opnemen voor Service, Onderhoud en Schadeherstel.

Bekijk onze gietvloeren collectie of ga naar onze homepage drt gietvloeren

Vraag hieronder direct een offerte aan. Klik op de button en scroll naar beneden om de offerte in te vullen. U kunt uiteraard ook vrijblijvend één van onze showrooms bezoeken om een op maat gemaakte offerte op te stellen.

Prijsopgave

Voor een vrijblijvende prijsopgave vul onderstaand formulier in:

  Persoonlijke gegevens
  Aanvullende gegevens

  Hoofdkantoor
  DRT Vloeren

  Randmeer 6
  5347 JW Oss
  @ info@drt.nl
  t 0412 – 64 25 88

  Openingstijden

  Ma t/m vrij 8.30 – 17.00 uur
  (geen showroom)

  Showroom
  ‘s-Hertogenbosch

  Vughterstraat 280
  5211 GR ‘s-Hertogenbosch
  @ info@drtgietvloeren.nl
  t 073-612 12 03

  Openingstijden

  Ma: Gesloten
  Di t/m Vrij: 09:30 – 17:30 uur
  Za: 10.00 – 17.00 uur
  Zo: 12:00 – 17:00 uur

  In verband met Covid-19 werken we met slechts 1 persoon bezetting in de winkel te ’s-Hertogenbosch en alleen op afspraak. Gelieve hier rekening mee te houden. Telefonisch zijn we uiteraard volledig bereikbaar voor vragen en advies!

  Op zaterdag is de showroom zeer druk bezocht. Indien u vooraf een afspraak maakt krijgt u ten alle tijden voorrang na afronding van voorafgaande gesprekken.

  Showroom
  Antwerpen (B)

  Koolkaai 2
  B-2000 Antwerpen
  @ info@drt.be
  t 0032-32 34 27 37

  Openingstijden

  Di t/m vrij: 14.00 – 17.00 uur
  (voormiddag op afspraak)
  Za: 10.00 – 17.00 uur

  In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus is de showroom gesloten tot 13 december 2020. We blijven uiteraard per e-mail bereikbaar voor vragen en advies!

  Shop in shop
  bij Cilo

  Gerritsenweg 11G
  7202 BP Zutphen
  @ info@drtgietvloeren.nl
  t 0575 – 512 304

  Openingstijden

  Ma: 13.00 – 17.30 uur
  Di t/m Do: 10:00 – 17:30 uur
  Vrij: 10:00 – 21:00 uur
  Za: 10.00 – 17.30 uur
  Zo: 11:00 – 17:00 uur

  Bij voorkeur op afspraak, zodat er een adviseur voor u beschikbaar is.

  DRT Design
  CBW-erkend
  8,9 10
  DRT Gietvloeren
  121 Beoordelingen
  Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.