⭐⭐⭐⭐⭐ 9.7 van 207 beoordelingen - Nu geopend: onze nieuwe showroom in Rotterdam!

Prijs gietvloer per m2

Wat is de prijs van een gietvloer per m2? Ontdek de prijzen van DRT Gietvloeren en vraag vrijblijvend een offerte aan. Met de juiste informatie kunt u de prijzen van een gietvloer eenvoudig vergelijken en verrekenen. Bovendien vertellen wij u welke vragen u kunt stellen om een zo goed mogelijke prijsopgave te krijgen.

Gietvloer Prijs Informatie

Wat kost een gietvloer?

De gietvloer prijs wordt door verschillende factoren bepaald:

 • Type gietvloer & kwaliteit van het materiaal gietvloer, zoals bijvoorbeeld de polyurethaan variant of gebruikte cementsoort
 • Grootte van het totaal oppervlak
 • Complexiteit van het werk
 • Type ondervloer en ondervloer bewerking
 • Afwerkingen van de vloer

Wilt u weten wat de prijs is in uw specifieke situatie? In een offerte krijgt u de prijs per m2 gietvloer en voor het totale werk zoals ondervloer bewerking en afwerkingen.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan of bel met +31 (0)412 642588

Een aantal vragen die u kunt stellen om de ‘juiste’ gietvloer prijsopgave te krijgen:

 • Is de gietvloer 100% UV bestendig?
 • Is de afwerking van de lak dubbel of enkel?
 • Wordt de gietvloer tegelijkertijd gelegd in meerdere ruimten?
 • Hoe krasvast of krasgevoelig is de vloer in vergelijking met andere vloeren?
 • Hoe wordt ‘meerwerk’ aan uw gietvloer behandeld?
 • Wat is de behandeling van de ondervloer die nodig is?

Prijs gietvloer overzicht

Soort gietvloer
Prijs gietvloer per m2
Epoxy gietvloer
vanaf € 45,- per m2
Epoxy coatingvloer
vanaf € 26,- per m2
PU gietvloer
vanaf € 60,- per m2
Betonnen vloer
vanaf € 75,- per m2
Betonlook vloeren
vanaf € 40,- per m2
Vloercoating
vanaf € 26,- per m2
Beton Cire
vanaf € 73,- per m2
ESD Gietvloer
vanaf € 60,- per m2

Gietvloer Prijs Informatie

Prijs gietvloer grotere oppervlaktes

Bij grotere oppervlaktes wordt de prijs altijd goedkoper dan bij kleine oppervlaktes. Dit komt omdat er vrij makkelijk op dezelfde dag en met hetzelfde applicatieteam meer werk kan worden gedaan. Dit prijsvoordeel geldt ook als u meerdere types gietvloer in uw woning of gebouw wenst. Denk bijvoorbeeld aan een gietvloer in uw woonkamer, slaapkamer, badkamer en garage. Of gebruik van beton-achtige gietvloer in uw restaurant en een antislip gietvloer in uw gaarkeuken. Op die manier heeft u snel meer vierkante meters en een lagere prijs per vierkante meter gietvloer.

Meer weten over onze vloeren? Wij hebben een ruime collectie gietvloeren voor uw woning of uw commerciële ruimte. Bekijk hier onze collectie gietvloeren en laat u inspireren door de eindeloze mogelijkheden.

Kosten gietvloer bedrijven

De kosten van een gietvloer voor bedrijven varieert afhankelijk van de grootte van het oppervlak. Wij leveren gietvloeren voor in de retail, kantoren, gezondheidszorg, horeca en openbare gebouwen. De kosten van een gietvloer zijn relatief lager bij grotere oppervlakken. Bekijk daarom goed of u extra ruimtes kunt meenemen. Gietvloer in een kantoor? Neem dan bijvoorbeeld de toilet, cafetaria en hal mee.

Kosten gietvloer particulier

Voor particulieren kunnen de prijzen van gietvloeren ook voordelig zijn. De prijs van een gietvloer daalt wanneer u naast uw woonkamer, ook de slaap-, badkamer en garage laat voorzien van een gietvloer. Wij berekenen graag de prijs voor u in meerdere situaties, zodat u kunt zien hoeveel u bespaart. Wij leveren voor elk interieur een perfect passende gietvloer.

Service gietvloer

Een gietvloer heeft natuurlijk een aanschafprijs maar ook een prijs voor de totale levensduur van een vloer. Goedkoop kan dus daadwerkelijk duurkoop worden als er geen garanties of geen serviceteam aanwezig is. DRT heeft een eigen service en onderhoudsteam genaamd DRT SOS. Wanneer u kiest voor een DRT gietvloer, ontvangt u ook altijd een uitgebreid onderhoudsadvies. U kunt altijd contact met ons opnemen voor Service, Onderhoud en Schadeherstel.

Wilt u meer informatie over de prijs van gietvloeren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of bezoek één van onze showrooms om een offerte op maat op te stellen.

Prijs gietvloer: veelgestelde vragen

 • De prijs van een gietvloer wordt bepaald door verschillende factoren. Denk aan het type gietvloer, de oppervlakte, het type ondervloer en de gewenste afwerkingen. DRT Gietvloeren brengt met veel plezier een vrijblijvende offerte uit voor jouw situatie. Bekijk hier alvast een indicatie van de kosten van onze gietvloeren per m².

 • De kosten van een gietvloer worden bepaald door diverse factoren, zoals het type gietvloer, de kwaliteit van het materiaal, de ondervloer, het totale oppervlak, de afwerkingen en de complexiteit van het werk. De prijs van een DRT gietvloer is altijd inclusief het laten leggen. DRT Gietvloeren legt diverse soorten gietvloeren, zoals epoxy gietvloeren, epoxy coatingvloeren, PU gietvloeren, betonlook vloeren en vloercoating. Bekijk hier een indicatie van de prijzen per type gietvloer. 

 • Verschillende factoren beïnvloeden de prijs van een gietvloer. Allereerst het type vloer en de kwaliteit van het materiaal. Een andere belangrijke factor is de grootte van het totale oppervlak. Hoe groter het vloeroppervlak, hoe gunstiger de prijs per m2. Verder spelen de complexiteit van het werk, het type ondervloer en de afwerkingen van de vloer een rol. Onze experts vertellen je graag alles over de prijs van een gietvloer. Zo ontdek je hoe je verschillende offertes op een goede manier met elkaar vergelijkt. DRT Gietvloeren brengt graag een vrijblijvende offerte uit voor jouw gewenste gietvloer.

 • Een gietvloer is in aanschaf net zo duur als een houten vloer of mooie tegelvloer. In sommige gevallen wat duurder per m² dan vloerbedekkingen zoals tapijt, vinyl of laminaat. Gietvloeren vormen een aantrekkelijke investering vanwege hun lange levensduur, duurzaamheid en onderhoudsgemak. Zo is een gietvloer minder snel toe aan vervanging dan andere vloertypen. Ook vereisen andere typen vloeren vaak het regelmatig aanbrengen van olie of lak. Dit gaat gepaard met extra onderhoudskosten. Tot slot is een gietvloer bij uitstek geschikt voor vloerverwarming. Andere vloertypen houden de warmte minder goed vast, waardoor u extra energiekosten betaalt. Op deze manier kan een gietvloer op de lange termijn resulteren in een kostenbesparing, ten opzichte van andere typen vloerbedekking.

 • Het type gietvloer en de mate van gebruik zijn van invloed op het onderhoud van je gietvloer. Een gietvloer onderhouden kost relatief weinig, zeker in vergelijking met sommige andere vloerbedekkingen. Gietvloeren zijn onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Regelmatige reiniging met een zachte bezem, stofzuiger of dweil helpt om stof, zand en vuil te verwijderen. Gebruik daarvoor alleen water of een mild schoonmaakmiddel. Je hebt dus geen specialistische, dure reinigingsmiddelen nodig. Bescherm je vloer daarnaast preventief, bijvoorbeeld door het aanbrengen van een droogloopmat en beschermende viltjes onder meubels. Vermijd het slepen van zware voorwerpen over de vloer en draag geen scherpe hakken. Met periodieke herafdichting door DRT Onderhoud vernieuw je de beschermende laag van de gietvloer. Zo profiteer je lange tijd van de duurzaamheid en lange levensduur van je gietvloer.

Prijsindicatie

Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan of neem contact op
voor meer informatie.

Bezoek onze showrooms

 • foto rotterdam

  Adres

  Avenue Concordia 30
  3062 LJ Rotterdam
  @ info@drt.nl
  t 010 200 4294

  Openingstijden

  Op afspraak:
  Ma t/m Vrij: 09:00 – 17:00 uur
  Za: 10.00 – 16.00 uur

  Van 3 juli t/m 14 augustus is onze Showroom te ’s-Hertogenbosch op maandagen gesloten

 • Adres

  Vughterstraat 280
  5211 GR ‘s-Hertogenbosch
  info@drtgietvloeren.nl
  +31 (0)73 612 12 03

  Openingstijden

  Ma: 10.00 – 17.00 uur
  Di t/m Vrij: 09.30 – 17.30 uur
  Za: 10.00 – 17.00 uur
  Zo: 12.00 – 17.00 uur (geen adviseur aanwezig)

  Van 3 juli t/m 14 augustus is onze Showroom te ’s-Hertogenbosch op maandagen gesloten

 • Adres

  Nylonfabrik, Lindenstraat 90
  9100 Sint-Niklaas
  België
  info@drt.be
  0032 (0) 3 430 9259

  Openingstijden

  Op afspraak:
  Di t/m Za: 10.00 – 17.00 uur

  Tussen 14 t/m 28 augustus 2023 is onze showroom te Antwerpen gesloten. Op afspraak bent u welkom in onze showroom te Zedelgem

 • Adres

  Torhoutsesteenweg 107
  8210 Zedelgem
  België
  @ info@drt.be
  t 0032 (0) 3 4309259

  Openingstijden

  Op afspraak:
  Ma: 13:00 – 18:00 uur
  Di t/m Vrij: 13:30 – 18:00 uur
  Za: 10.00 – 16.00 uur

 • Adres

  Gerritsenweg 11G
  7202 BP Zutphen
  Nederland
  info@drtgietvloeren.nl
  +31 (0)575 51 23 04

  Openingstijden

  Ma 13.00 – 17.30 uur
  Di t/m Za 10.00 – 17.30 uur
  Zo 11.00 – 17.00 uur

  Van 30 juli t/m 20 augustus is onze showroom te Zutphen beperkt open: graag op afspraak

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.