Ontdek onze ruime collectie

Soorten gietvloeren

DRT Gietvloeren beschikt over een ruim aanbod gietvloeren van verschillende materialen, samenstellingen en kleuren. Elk materiaal in onze collectie heeft zijn eigenschappen en voor- en nadelen m.b.t. krassen, scheuren, duurzaamheid, levensduur, uv-bestendigheid en combinatie met vloerverwarming of natte ruimtes. Bovendien zijn onze gietvloeren gemaakt van verschillende materialen zoals polyurethaan, epoxy, cement, zand en steentjes. Bekijk hier onze verschillende typen gietvloeren.

Betonlook vloeren

Industrieel & duurzaam

Betonlook vloeren

Info & advies betonvloer

Epoxyvloer & epoxy coating vloer

Garagevloer coating

Bescherm uw garagevloer

Polyurethaan gietvloer of PU gietvloer

Vloercoatings

Epoxy & PU coating vloeren

Collectie gietvloeren

Ontdek onze ruime collectie gietvloeren voor uw woning of commerciële ruimte. Een gietvloer is uitermate geschikt voor zakelijke, industriële of particuliere toepassingen. Onze collectie bestaat uit diverse kleuren en materialen zodat er voor elke situatie een passende gietvloer te vinden is.

DRT gietvloeren is sinds 1987 een brede speler in de markt en kent de uitdagingen van elke sector. Wij hebben verschillende soorten gietvloeren met elk hun eigen karakter. Wij luisteren naar uw wensen en brengen zorgvuldig in kaart waar u behoefte aan heeft. Laat u inspireren door de ongekende mogelijkheden van onze collectie gietvloeren.

Urban Velvet

Meer weten over onze collectie gietvloeren?

Wilt u meer weten over onze collectie? Vraag direct vrijblijvend een offerte aan of kom langs bij één van onze showrooms om een op maat gemaakte offerte op te stellen. Wij adviseren u graag.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.

Maandag 27 februari is er geen adviseur aanwezig in de showroom Den Bosch. De showroom is echter wel gewoon open.

Vanwege carnaval zijn onze adviseurs in de showroom Den Bosch niet aanwezig op maandag 20 en dinsdag 21 februari.