DRT Urban Velvet Keuken grijs
Soort gietvloer

Gietvloer keuken: stijlvol & hygiënisch

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor in de keuken? Bij DRT Gietvloeren hebben we keuken gietvloeren geheel in uw stijl. Keukens zijn over het algemeen kwetsbaar voor krassen en andere slijtages. Dit behoort tot de verleden tijd met een gietvloer. Hieronder hebben we voor u uiteengezet wat de voordelen van een gietvloer in de keuken zijn.

Gietvloer in de keuken

Waarom is een gietvloer geschikt voor de keuken?

Een gietvloer in de keuken heeft vele voordelen. Het zorgt voor een luxe en frisse  uitstraling in uw huis. Daarnaast biedt een gietvloeren keuken onderstaande voordelen:

  • Waterafstotend
  • Naadloos
  • Vloeistofdicht
  • Makkelijk te reinigen
  • Hygiënisch
  • Structuur is zacht
  • Vlak en strakke uitstraling
  • Esthetische meerwaarde

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan of bel met +31 (0)412 642588

Geschikte gietvloeren voor de keuken

DRT Gietvloeren beschikt over een groot aanbod aan gietvloeren voor in de keuken. Elk soort gietvloer in ons assortiment heeft zo zijn unieke eigenschappen. Omdat keukens vaak gevoelig zijn voor krassen en andere slijtages raden wij aan om een gietvloer te nemen op basis van kunsthars. Gietvloeren op basis van kunsthars, ook wel vloeren van Polyurethaan (PU) of Epoxy genoemd, zijn uitermate geschikt voor in de keuken.

Assortiment keuken gietvloeren in één overzicht

Wij hebben een ruim assortiment aan gietvloeren voor de keuken in vrijwel iedere kleur. Hierdoor kunt u uw keuken volledig naar smaak inrichten.

Bekijk hieronder het overzicht van onze collectie en ontdek de verschillen.

Badkamer gietvloer Belangrijkste kenmerken Samenstelling Laagdikte Glansgraad Kleuren Prijs
Urban Velvet - PU 2-3 mm Verkrijgbaar in elke RAL en/of NCS kleur. Ook in uni of duo-kleur.
Corestone 3 mm Standaard zijdemat Grote diversiteit

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan of bel met +31 (0)412 642588

DRT Urban Velvet PU gietvloer UNI keuken

Urban Velvet: Polyurethaan (PU)

De Urban Velvet is een gietvloer op basis van Polyurethaan (PU). Deze gietvloer voor in de keuken is naadloos, zeer onderhoudsvriendelijk en slijtvast. Dit type vloer is in een zeer uitgebreid scala aan kleuren te verkrijgen.

Corestone showroom retail projecten

Corestone: steenachtig uiterlijk

Corestone is een naadloze en vloeistofdichte gietvloer. Dit maakt de vloer zeer onderhoudsvriendelijk en uitermate geschikt voor uw keuken. Deze gietvloer is gemakkelijk in onderhoud, even dweilen en u bent klaar. Deze vloer heeft een steenachtig uiterlijk.

Projecten keuken gietvloer

Om u inspiratie te geven wat u allemaal met een gietvloer in de keuken kunt doen hebben we hier enkele projecten uiteengezet.

Keuken gietvloer en vloerverwarming

Als u zondagmorgen lekker van een ontbijtje wilt genieten, doet u dat natuurlijk het liefst met warme voeten. BIj DRT Gietvloeren weten wij dit maar al te goed, daarom zijn diverse gietvloeren geschikt voor vloerverwarming. Het ene type is hier beter geschikt dan de ander, dus laat u zich goed adviseren door onze specialisten.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan of bel met +31 (0)412 642588

Een gietvloer over een oude keuken plaatsen: is dat mogelijk?

Wij krijgen vaak de vraag: ‘ Kan een gietvloer ook over onze oude keuken vloer geplaatst worden? Het antwoord hierop is: ja! Er zijn wel enkele voorwaarden waaraan uw keukenvloer moet voldoen.

  • De ondergrond waar de keuken gietvloer op komt moet droog en vetvrij zijn.
  • Daarnaast raden we aan om losliggende planken en dergelijke vast te zetten of op te vullen, hierdoor wordt uw keuken gietvloer mooi egaal.

Wat kost een gietvloer voor in de keuken?

Zoals er veel verschillende soorten gietvloeren zijn voor de keukenvloer, zijn er ook verschillen in prijs per m2. Ook is de prijs afhankelijk van de arbeidskosten die nodig zijn. Laat u vrijblijvend door ons adviseren. Wilt u meer weten over de prijzen van gietvloeren? Bekijk hier de prijsinformatie voor een gietvloer.

Schoonmaken van uw keukenvloer

Wij raden u aan om minimaal 1 keer per week uw gietvloer voor in de keuken schoon te maken. Dit doet u het beste met een microvezel dweil. Verwijder eerst los vuil zoals zand met behulp van een stofzuiger met zachte borstel. Gebruik vervolgens een speciale gietvloerreiniger zonder zeep, met een neutrale ph-waarde en die laagschuimend is. Koop hier uw onderhoudsproducten voor keuken gietvloer.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.