Larissa Plant Den Bosch

De toekomst is PLANTaardig

De toekomst is PLANTaardig 640 640 DRT Gietvloeren
Actueel

De toekomst is PLANTaardig

In hartje Den Bosch waant u zich in een groene oase zodra u boetiek PLANT binnenstapt. Hier kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod aan uitsluitend veganistische producten. De collectie bestaat onder andere uit kleding, kamerplanten, eten en drinken en zelfs verzorgingsproducten. De winkel is daarnaast een echte eyecatcher met een vooruitstrevend karakter. We spraken onderneemster Larisa over haar visie op de toekomst van een natuurlijke levensstijl.

De levensstijl van de toekomst

6 jaar geleden opende Larisa Versluis haar eerste zaak OERWOUD aan de Vughterstraat in Den Bosch. In deze stadsjungle kon je terecht voor plantaardige gerechten en de leukste kamerplanten. Het concept sloeg aan en Larisa besloot daarom dat er ruimte was voor een breder concept. Dit resulteerde in een idee voor een boetiek waar je terecht kunt voor breed aanbod aan producten die passen bij een veganistische, plant-based levensstijl.

Vanuit deze visie ontwikkelde ze PLANT.  “Ik zie dat het bewustzijn over de impact van consumptie groeit onder consumenten, ook in Den Bosch. Daar speel ik met PLANT op in met een aanbod van eerlijke en heerlijke producten.”

Plant Den Bosch duurzame producten en kleding

Inspiratie boven alles

Het is belangrijk voor Larisa om niet belerend te zijn maar juist te inspireren. De natuur heeft zoveel te bieden, vanuit dat oogpunt is de winkel en het aanbod gecreëerd. De inspiratie die Larisa opdeed tijdens haar reizen in Azië is goed terug te zien in het interieur van de winkel. Het is er groen en je stapt echt even een andere wereld binnen.

De producten die worden aangeboden zijn daarnaast van hoge kwaliteit en hebben een duurzame productieketen. “Ik vind het prettig om te weten dat de producten die ik aanbied geen negatieve impact hebben op mens en natuur”.

De consument kiest

Het concept van PLANT slaat aan en dat is niet alleen inspirerend voor consumenten. Ook als ondernemer motiveert het Larissa: “Het is mooi om te zien dat het aanbod van duurzame alternatieven blijft groeien, maar het is nog leuker dat ook de vraag van consumenten steeds groter wordt. Consumenten hebben een keuze en maken deze ook steeds bewuster, en dat maakt echt een verschil.”

 

Nieuwsgierig naar PLANT? Bekijk het aanbod op de website of breng een bezoekje op Schapenmarkt 26-28 in Den Bosch.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.

Maandag 27 februari is er geen adviseur aanwezig in de showroom Den Bosch. De showroom is echter wel gewoon open.

Vanwege carnaval zijn onze adviseurs in de showroom Den Bosch niet aanwezig op maandag 20 en dinsdag 21 februari.