De voordelen van een gietvloer, de uitstraling van beton

De voordelen van een gietvloer, de uitstraling van beton 1791 1277 DRT Gietvloeren
Actueel

De voordelen van een gietvloer, de uitstraling van beton

Hoogwaardig design en natuurlijk comfort liggen niet ver uit elkaar. Onze nieuwste gietvloer, DRT Living Concrete Next bewijst dit. Het levendige vloersysteem ziet er ten eerste fantastisch uit. De vakman brengt met de hand het unieke charisma aan in de vloer door het af te werken met een lichte korrel. Daarnaast voelt deze vloer aangenaam warm aan en is hij ook nog eens ijzersterk.

Een ijzersterke vloer met next level charisma

Living Concrete Next heeft alle voordelen van een gietvloer. Het is naadloos, zeer slijtvast en bovendien slechts in een paar dagen te plaatsen. Daarnaast heeft dit vloersysteem die prachtige, natuurlijke uitstraling die we kennen van een traditionele cement vloer. Deze unieke combinatie zorgt voor een dynamische oplossing die in iedere ruimte toepasbaar en comfortabel is, zelfs in de badkamer!

Comfort met Karakter

Dit vloersysteem is leverbaar in verschillende kleurblends. Denk hierbij bijvoorbeeld aan krachtige, donkere tinten maar zeker ook heldere, zachte uitvoeringen. De vloer wordt afgewerkt met een lichte structuur waardoor er een extra natuurlijke uitstraling ontstaat. Hierdoor past de Living Concrete Next naadloos in een modern en toch warm interieur.

DRT Living Concrete Next kan worden aangebracht op verschillende ondergronden en behoeft ook geen groot periodiek onderhoud. Daarbij heeft DRT Living Concrete Next een gemiddelde levensduur van 40 jaar. Het is daarom een uitermate duurzame keuze voor woning, kantoor, showroom of winkel.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Neem contact op en plan een afspraak bij een van onze showrooms.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.

Maandag 27 februari is er geen adviseur aanwezig in de showroom Den Bosch. De showroom is echter wel gewoon open.

Vanwege carnaval zijn onze adviseurs in de showroom Den Bosch niet aanwezig op maandag 20 en dinsdag 21 februari.