Geen regels, maar wel een interieur met identiteit

Geen regels, maar wel een interieur met identiteit 480 640 DRT Gietvloeren
Actueel

Geen regels, maar wel een interieur met identiteit

Na een carrière in de mode en het verbouwen van twee eigen huizen waagde Wieke de sprong. Ze startte een interieuradviesbureau waar eigenlijk alles kan, waar geen regels gelden maar waar wel een flinke dosis passie in zit. Zo werd het kleurrijke ‘No Rules Interior’ geboren.

Interieuradvies, maar net even anders

“Ik wil in mijn ontwerpen buiten de standaarden denken. Juist daarom komen klanten bij mij”. Interieurontwerper Wieke Bos houdt van interieurs met een identiteit. Ze deinst niet terug voor kleur en bewandeld graag het minder gangbare pad. Dit vertaalt zich in een stijl die het best is te omschrijven als een samenhangende mix van tijdloos design en kleur, aangevuld met verrassende items. Haar inspiratie haalt Wieke dan ook het liefst uit een onverwachte hoek. “Ik kijk veel naar kunst en subculturen. De skate en snowboard wereld fascineren mij, en ik haal ook eindeloos veel inspiratie uit de tattookunst. Er zit zoveel gevoel en kleur in”.

Kleuren geven een interieur identiteit

“Het mooiste aan kleur is dat het zo duidelijk een afspiegeling van iemands persoonlijke voorkeuren is” zegt Wieke. Niet iedereen vindt hetzelfde mooi en dat is juist goed. Toch vinden klanten het soms toch spannend om voor kleur te kiezen. Wieke: “Mensen zijn vaak bang dat kleur definitief is, maar dat hoeft niet zo te zijn. Vooral op de wanden of in accessoires is een kleur heel makkelijk weer te veranderen.” Het net even anders doen, dat vindt Wieke belangrijk. “Het is misschien niet voor iedereen maar dat is juist het mooie, het is JOUW huis en dat hoeft niet voor iedereen te zijn.”

Een PU vloer als praktische eye-catcher

Ook in haar eigen huis schroomt Wieke het gebruik van kleur niet. Zo liet ze haar benedenverdieping voorzien van een roze Urban Velvet vloer van DRT. Het is een echte eye catcher en het geeft de gehele verdieping daarom een duidelijke sfeer. “Een polyurethaan vloer is super praktisch” legt Wieke uit. “Als jong gezin is het heel fijn dat wij de boel hier snel kunnen schoonmaken, dat zal iedere ouder beamen. Daarnaast geeft het ook een hoop comfort vanwege de dempende werking en de fantastische combinatie met de vloerverwarming”. Daarnaast bleek een PU-vloer niet alleen praktisch, het is ook een vloer die in bijna iedere kleur geleverd kan worden. “Heel fijn als je op zoek bent naar iets anders dan anders”

Samenwerken met DRT Vloeren

Wieke werkt graag samen met de adviseurs van DRT. “Vanaf het moment dat ik de showroom in Den Bosch binnen liep was het contact super professioneel. Ik wilde voor mezelf natuurlijk geen standaardkleur en de adviseur heeft mij daar direct heel prettig in geholpen. Het is echt advies op maat, wat ik ook voor mijn klanten heel belangrijk vindt”. Het plaatsen van de vloer was spannend maar ook een feestje. “Je mag een aantal dagen niet binnen maar we gingen iedere dag even door het raam kijken, je ziet de vloer voor je ogen ontstaan.”

Meer weten over No Rules Interior? Bezoek de website of volg Wieke op Instagram.

Is zo’n toffe roze vloer ook wel iets voor u? Bekijk de mogelijkheden hier.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.

Maandag 27 februari is er geen adviseur aanwezig in de showroom Den Bosch. De showroom is echter wel gewoon open.

19 mei 2023 is ons hoofdkantoor in Oss gesloten.