Vijf keer kleurrijke gietvloer inspiratie

Vijf keer kleurrijke gietvloer inspiratie 1080 1080 DRT Gietvloeren
Actueel

Vijf keer kleurrijke gietvloer inspiratie

Wist u dat de DRT Urban Velvet gietvloer uitvoerbaar is in praktisch iedere kleur denkbaar? De meeste klanten kiezen voor een tint in het grijsspectrum maar zijn er ook verschillende klanten die voor een meer uitgesproken, kleurrijke gietvloer gaan. Laat u inspireren met de top 5!

Gedurfd Geel

We trappen het lijstje af met deze geweldige badkamer. Zowel de wand als de vloer zijn voorzien van een zonnig geel laagje Urban Velvet. Deze vloer en wandafwerking is gemaakt van polyurethaan wat waterdicht is. Omdat een gietvloer natuurlijk ook naadloos is, is dit ideaal voor een badkamer.

Mindful Mint

In deze ruime showroom is gekozen voor een mintgroene vloer en wij zijn verliefd. Allereerst is deze kleur een rustige basis. Daarnaast sluit het mooi aan bij de plantenwand binnen en de groene omgeving buiten. Hoewel het een uitgesproken kleur is, is het geheel verrassend zen.

Rustig Roze

Een kleur hoeft niet altijd heftig te zijn, dat is bijvoorbeeld te zien in dit woonhuis met een zachtroze vloer. Door voor een zachte kleur te gaan krijgt de ruimte net even een extra vleugje karakter.

Olijk Oranje

Ook onze zuiderburen zijn niet vies van een beetje oranje. Deze foodcourt in Gent is een feestje voor de echte liefhebber van colorblocking! Doordat ook de meubels zijn uitgevoerd in eenzelfde kleur ontstaat een spannend diepte effect.

Colorblocking is verrassend stijlvol in een hedendaags interieur. Laat u hier inspireren

Vrolijk Violet

Last but not least zetten wij ook ons eigen hoofdkantoor in het lijstje. Deze violet vrolijkt al een paar jaar de eerste verdieping van ons pand in Oss op. Geen wonder dat de collega’s bijna altijd met een goed humeur naar het werk komen.

Is zo’n kleurrijke gietvloer wellicht ook wel iets voor u? Bekijk de mogelijkheden van de Urban Velvet PU vloer hier.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.

Maandag 27 februari is er geen adviseur aanwezig in de showroom Den Bosch. De showroom is echter wel gewoon open.

19 mei 2023 is ons hoofdkantoor in Oss gesloten.