⭐⭐⭐⭐⭐ 9.9 van 198 beoordelingen
Toepassing

Gietvloeren voor de zorg

Ziekenhuizen en zorginstellingen hebben bijzondere behoeften als het aankomt op de vloer. Een gietvloer vormt een uitstekende keuze voor de gezondheidszorg, dankzij eigenschappen zoals krasvast, slijtvast, antislip en hygiënisch.

Gezondheidszorg

Over deze toepassing

Gietvloer: perfect voor zorginstellingen

Nergens worden er zoveel eisen gesteld aan een ruimte en vloer als in de zorg. Vocht en vuil moeten worden tegengegaan bij de entree. Verblijfsruimten moeten een prettige sfeer ademen. Een OK moet optimaal hygiënisch en veilig zijn. Een gietvloer is de perfecte oplossing voor zorginstellingen, omdat dit type vloer moeiteloos aan alle gestelde eisen voldoet. 

DRT Gietvloeren biedt voor iedere ruimte in de gezondheidszorg de juiste vloer met de juiste eigenschappen én fijne uitstraling. Gietvloeren zijn duurzaam. Ze zijn bestand tegen veel en zware belasting. Tegelijkertijd zijn de naadloze vloeren eenvoudig te reinigen, waardoor je flink kunt besparen op budgetten voor schoonmaak en onderhoud. 

Gietvloeren in de gezondheidszorg

DRT Gietvloeren plaatste al vele vloeren in instellingen in de gezondheidszorg. Denk aan ziekenhuizen, verzorgingshuizen, tandartsenpraktijken, huisartsenpraktijken, fysiotherapeuten en apotheken. 

Zorginstellingen beschikken vaak over ruimtes waar specifieke maatregelen nodig zijn. Bijvoorbeeld douches en badkamers met een opstaande, waterdichte plint, een perfect afschot en een antislip vloer. Met jarenlange ervaring in dit soort specifieke toepassingen vormt DRT Gietvloeren de perfecte partner voor zorginstellingen. 

Daarom kies je voor een DRT gietvloer in zorginstellingen

 • Al 40 jaar specialist in naadloze vloeren
 • Ambachtelijk vakmanschap
 • Familiebedrijf: veel kennis, korte lijnen, snel handelen 
 • Vloeren voor de toekomst: DRT innoveert, pioniert en loopt voorop!
 • Benoemd tot Brabants Besten 2017

Advies over een gietvloer in jouw zorginstelling?

Wil je advies op maat ontvangen over een nieuwe vloer in jouw zorginstelling? Neem dan contact op met de adviseurs van DRT Gietvloeren. Met onze jarenlange ervaring en innovatieve oplossingen denken wij graag mee over de ideale vloer voor je gezondheidscentrum.

Veelgestelde vragen over vloeren in de gezondheidszorg

 • Gietvloeren zijn uiterst geschikt voor toepassing in ziekenhuizen of andere zorginstellingen. De naadloze vloersystemen van DRT Gietvloeren bevatten specifieke eigenschappen waardoor deze vloeren voldoen aan alle geldende eisen omtrent hygiëne en veiligheid. Zo zijn gietvloeren eenvoudig te reinigen, vloeistofdicht, krasvast en indien gewenst ook antislip. Een gietvloer is slijtvast en vormt dankzij de lange levensduur een duurzame keuze voor de gezondheidszorg. Nog een voordeel: dankzij de vele mogelijkheden op het gebied van kleur biedt een gietvloer altijd de gewenste uitstraling. Neem contact op met onze adviseurs en ontdek alles over de mogelijkheden van gietvloeren voor gezondheidsinstellingen.

 • Een gietvloer vormt de beste keuze als vloer in een zorginstelling. Dat komt door de vele voordelen van gietvloeren. Deze naadloze vloersystemen zijn hygiënisch, krasvast, slijtvast, vloeistofdicht en indien gewenst antislip. Dit type vloer kan zwaar belast worden en is eenvoudig te reinigen. Dankzij de lange levensduur vormt een gietvloer de meest duurzame keuze voor een zorginstelling. Ook geeft een gietvloer iedere ruimte in de gezondheidszorg de juiste uitstraling. Plan een afspraak met onze adviseurs om de voordelen van gietvloeren in zorginstellingen te ontdekken.

 • Ben je op zoek naar een vloer die voldoet aan de strenge eisen omtrent hygiëne en veiligheid in de gezondheidszorg? Dan is een gietvloer van DRT Gietvloeren de beste keuze. Onze duurzame vloeren bevatten alle eigenschappen om veiligheid en hygiëne te garanderen. Meer weten? Neem contact op met onze adviseurs of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Prijsindicatie

Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan of neem contact op
voor meer informatie.

Bezoek onze showrooms

 • Adres

  Vughterstraat 280
  5211 GR ‘s-Hertogenbosch
  info@drtgietvloeren.nl
  +31 (0)73 612 12 03

  Openingstijden

  Ma: 10.00 – 17.00 uur
  Di t/m Vrij: 09.30 – 17.30 uur
  Za: 10.00 – 17.00 uur
  Zo: 12.00 – 17.00 uur (geen adviseur aanwezig)

  Van 3 juli t/m 14 augustus is onze Showroom te ’s-Hertogenbosch op maandagen gesloten

 • Adres

  Nylonfabrik, Lindenstraat 90
  9100 Sint-Niklaas
  België
  info@drt.be
  0032 (0) 472 827206

  Openingstijden

  Op afspraak:
  Di t/m Za: 10.00 – 17.00 uur

  Tussen 14 t/m 28 augustus 2023 is onze showroom te Antwerpen gesloten. Op afspraak bent u welkom in onze showroom te Zedelgem

 • Adres

  Torhoutsesteenweg 107
  8210 Zedelgem
  België
  @ info@drt.be
  t 0032 (0) 471 661806

  Openingstijden

  Op afspraak:
  Ma: 13:00 – 18:00 uur
  Di t/m Vrij: 13:30 – 18:00 uur
  Za: 10.00 – 16.00 uur

 • Adres

  Gerritsenweg 11G
  7202 BP Zutphen
  Nederland
  info@drtgietvloeren.nl
  +31 (0)575 51 23 04

  Openingstijden

  Ma 13.00 – 17.30 uur
  Di t/m Za 10.00 – 17.30 uur
  Zo 11.00 – 17.00 uur

  Van 30 juli t/m 20 augustus is onze showroom te Zutphen beperkt open: graag op afspraak

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.