⭐⭐⭐⭐⭐ 9.7 van 207 beoordelingen - Nu geopend: onze nieuwe showroom in Rotterdam!
Toepassing

Gietvloer voor de horeca: onderhoud is verleden tijd

Ben je op zoek naar de beste vloer voor restaurants, keukens of andere ruimtes in de horeca? Dan ben je bij DRT Gietvloeren aan het juiste adres. Onze vloeren zorgen voor de juiste sfeer én voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en hygiëne. Creëer een memorabele ervaring met een prachtige gietvloer in de horeca.

Horeca

Over deze toepassing

Het belang van de juiste vloeren in de horeca

Restaurants en bars prikkelen ieder zintuig. De vloer moet een afspiegeling zijn van de sfeer die je voor je dinerende gasten creëert. Een aantrekkelijke vloer verbetert de hele ambiance en zorgt voor een positieve eerste indruk. 

Keukens en restaurants zijn drukke plekken. Er wordt veel gelopen, met meubels geschoven. Daarom moet een vloer in de horeca erg slijtvast zijn. Zo ontstaan er geen krassen, strepen en andere vormen van slijtage. 

Veiligheid is een ander belangrijk aspect. Door gemorste vloeistoffen, etensresten of olie kan een vloer in een horeca omgeving glad worden. Om het risico op uitglijden en vallen te verminderen, zijn antislip eigenschappen van een vloer uiterst belangrijk. Zo waarborg je niet alleen de veiligheid van je gasten, maar ook van je medewerkers. 

Natuurlijk is ook hygiëne cruciaal in de horeca. Een restaurant- of keukenvloer moet eenvoudig te reinigen zijn. Zo voorkom je de verspreiding van bacteriën, ziektekiemen en voedselverontreiniging. De juiste vloer draagt dus bij aan een gezonde, schone omgeving. 

Naadloze gietvloer: de ideale vloer voor restaurants en keukens!

Een gietvloer van DRT vormt dankzij verschillende essentiële eigenschappen de ideale keuze voor restaurants en keukens. Dankzij het naadloze oppervlak kunnen vuil, bacteriën en voedselresten zich niet in naden en kieren ophopen. Dit draagt aanzienlijk bij aan de eenvoud van reiniging en een hoog niveau van hygiëne.

Gietvloeren van DRT zijn bestand tegen slijtage, krassen en chemicaliën, waardoor ze bestand zijn tegen de dagelijkse uitdagingen in de horeca. Ze behouden hun esthetiek en prestaties, zelfs onder drukke omstandigheden met veel verkeer en regelmatige schoonmaak. DRT Gietvloeren brengt regelmatig vloeren met antislip eigenschappen aan om het risico op uitglijden en vallen te verminderen. 

Doordat onze gietvloeren in verschillende kleuren en afwerkingen verkrijgbaar zijn, ontstaat altijd de juiste uitstraling. Zo ontstaat een aantrekkelijke omgeving waarin de identiteit van je restaurant behouden blijft.

Kortom: de naadloze, duurzame, veilige en veelzijdige eigenschappen maken een gietvloer de ideale keuze voor de horeca. Ruimtes zoals restaurants en keukens, waarin hygiëne, functionaliteit en esthetiek van groot belang zijn.

Daarom kies je een DRT gietvloer voor je restaurant of keuken

 • Al 40 jaar specialist in naadloze vloeren
 • Ambachtelijk vakmanschap
 • Familiebedrijf: veel kennis, korte lijnen, snel handelen 
 • Vloeren voor de toekomst: DRT innoveert, pioniert en loopt voorop!
 • Benoemd tot Brabants Besten 2017

Bekijk de vele gietvloeren in onze showroom

Wil je meer weten over de mogelijkheden van gietvloeren in de horeca? Bezoek dan een showroom van DRT Gietvloeren. Onze deskundige adviseurs denken graag mee over de beste toepassingen en oplossingen voor jouw restaurant, keuken of horecagelegenheid. Plan een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Veelgestelde vragen over vloeren in de horeca

 • Een gietvloer is uitermate geschikt voor gebruik in de horeca. Gietvloeren beschikken over eigenschappen die bijdragen aan de veiligheid en hygiëne in keukens en restaurants. De naadloze aard maakt dit type vloer eenvoudig te reinigen, omdat vuil zich niet kan ophopen in kieren en naden. Antislip eigenschappen verkleinen de kans op uitglijden en vallen, zelfs bij gemorste vloeistoffen of etensresten. Gietvloeren zijn zeer goed bestand tegen intensief gebruik en regelmatige schoonmaak. Ook dragen ze bij aan de esthetiek van de ruimte.

 • Hygiëne, veiligheid, duurzaamheid en slijtvastheid spelen een belangrijke rol bij het werken met voedingsmiddelen. Daarom biedt DRT Gietvloeren de beste vloerafwerkingen voor de horeca. Denk aan vloeistofdichtheid, aansluiting op putten en roosters, hygiënische uitvoering van plinten, thermische belasting en antislip. Dankzij onze jarenlange ervaring denken onze adviseurs graag mee over de juiste vloerafwerking voor jouw restaurant, keuken of andere horecagelegenheid. Neem contact op met onze adviseurs.

 • Een gietvloer past uitstekend bij je keuken of restaurant. De vloeren van DRT zijn slijtvast, eenvoudig te reinigen, duurzaam, vloeistofdicht en antislip. Door de vele mogelijkheden op het gebied van design creëer je met een gietvloer altijd de juiste uitstraling in je restaurant. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een nieuwe vloer in jouw horecagelegenheid. Of plan een afspraak met onze adviseurs in een van onze showrooms. Hier ontdek je de vele mogelijkheden op het gebied van gietvloeren voor jouw keuken of restaurant.

Prijsindicatie

Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan of neem contact op
voor meer informatie.

Bezoek onze showrooms

 • foto rotterdam

  Adres

  Avenue Concordia 30
  3062 LJ Rotterdam
  @ info@drt.nl
  t 010 200 4294

  Openingstijden

  Op afspraak:
  Ma t/m Vrij: 09:00 – 17:00 uur
  Za: 10.00 – 16.00 uur

  Van 3 juli t/m 14 augustus is onze Showroom te ’s-Hertogenbosch op maandagen gesloten

 • Adres

  Vughterstraat 280
  5211 GR ‘s-Hertogenbosch
  info@drtgietvloeren.nl
  +31 (0)73 612 12 03

  Openingstijden

  Ma: 10.00 – 17.00 uur
  Di t/m Vrij: 09.30 – 17.30 uur
  Za: 10.00 – 17.00 uur
  Zo: 12.00 – 17.00 uur (geen adviseur aanwezig)

  Van 3 juli t/m 14 augustus is onze Showroom te ’s-Hertogenbosch op maandagen gesloten

 • Adres

  Nylonfabrik, Lindenstraat 90
  9100 Sint-Niklaas
  België
  info@drt.be
  0032 (0) 3 430 9259

  Openingstijden

  Op afspraak:
  Di t/m Za: 10.00 – 17.00 uur

  Tussen 14 t/m 28 augustus 2023 is onze showroom te Antwerpen gesloten. Op afspraak bent u welkom in onze showroom te Zedelgem

 • Adres

  Torhoutsesteenweg 107
  8210 Zedelgem
  België
  @ info@drt.be
  t 0032 (0) 3 4309259

  Openingstijden

  Op afspraak:
  Ma: 13:00 – 18:00 uur
  Di t/m Vrij: 13:30 – 18:00 uur
  Za: 10.00 – 16.00 uur

 • Adres

  Gerritsenweg 11G
  7202 BP Zutphen
  Nederland
  info@drtgietvloeren.nl
  +31 (0)575 51 23 04

  Openingstijden

  Ma 13.00 – 17.30 uur
  Di t/m Za 10.00 – 17.30 uur
  Zo 11.00 – 17.00 uur

  Van 30 juli t/m 20 augustus is onze showroom te Zutphen beperkt open: graag op afspraak

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.