⭐⭐⭐⭐⭐ 9.7 van 207 beoordelingen - Nu geopend: onze nieuwe showroom in Rotterdam!
Toepassing

Een fijne werkplek? Kies een naadloze kantoorvloer

Een fijne werkplek biedt veel voordelen. Werknemers voelen zich beter, productiever en melden zich minder snel ziek. De kantoorvloer vormt een belangrijk onderdeel van zo’n werkplek. Alle reden om te investeren in een goede vloer voor op kantoor!

Kantoor

Over deze toepassing

Het belang van een goede kantoorvloer

De definitie van een moderne werkplek is aan het veranderen. Werknemers brengen ongeveer een derde van de dag door op kantoor. Misschien sta je er niet zo bij stil, maar kantoorvloeren zijn om verschillende redenen belangrijk. 

Allereerst zorgen ze voor een gezonde atmosfeer. Het is belangrijk dat een vloer op kantoor eenvoudig schoon te houden is. Een vloer waarop je comfortabel staat, loopt en beweegt, draagt bij aan het welzijn van je medewerkers. 

Natuurlijk moet een kantoorvloer ook veilig zijn, zodat de kans op uitglijden vermindert. Tegelijkertijd kan de juiste vloer helpen in het verminderen van echo’s en het verbeteren van akoestiek. Een rustige, fijne ruimte draagt bij aan een productieve werkomgeving. 

Ontvang je veel zakelijke relaties? Bedenk dan dat een aantrekkelijke kantoorvloer bijdraagt aan de algehele en professionele uitstraling van je kantoorruimte. Alle reden dus om goed na te denken over de beste vloer voor je kantoor. 

Naadloze gietvloer: de beste vloer voor kantoor!

Welke vloer voldoet nu aan alle genoemde eigenschappen die een vloer geschikt maken voor een kantoor? Je raadt het al: een naadloze gietvloer. Geen enkele vloer creëert zo’n strakke, moderne en rustige uitstraling als een gietvloer. Doordat gietvloeren in de meest uiteenlopende kleuren en afwerkingen beschikbaar zijn, passen ze altijd in ieder interieur. Sterker nog: een mooie gietvloer verhoogt de esthetische waarde van je kantoor. 

Tel daar de positieve eigenschappen van gietvloeren nog eens bij op. Gietvloeren zijn hygiënisch, slijtvast, krasvast en duurzaam. Daarmee heb je de perfecte vloer voor je kantoor gevonden. 

Gietvloeren zijn ideaal voor drukke kantooromgevingen, waar veel wordt gelopen en geschoven met meubilair. Een gietvloer vraagt ook weinig onderhoud. Regelmatige reiniging met stofzuiger en dweil is al voldoende. Zo creëer je eenvoudig een plezierige en schone werkomgeving op kantoor. 

Daarom kies je een naadloze kantoorvloer van DRT Gietvloeren

 • Al 40 jaar specialist in naadloze vloeren
 • Ambachtelijk vakmanschap
 • Familiebedrijf: veel kennis, korte lijnen, snel handelen 
 • Vloeren voor de toekomst: DRT innoveert, pioniert en loopt voorop!
 • Benoemd tot Brabants Besten 2017

Veelgestelde vragen over gietvloeren voor kantoor

 • De kosten voor een gietvloer op kantoor komen op basis van verschillende factoren tot stand. Denk aan de oppervlakte van het kantoor, maar ook het type gietvloer en de gewenste afwerking. DRT Gietvloeren biedt een ruime collectie gietvloeren, waarbij iedere vloer kenmerkende eigenschappen heeft. Neem contact op om direct een vrijblijvende offerte te ontvangen voor een nieuwe vloer in jouw kantoor.

 • DRT Gietvloeren biedt een ruime collectie met diverse soorten gietvloeren aan. Denk aan polyurethaan (PU), epoxy, terrazzo en betonlook vloeren. Welke gietvloer het meest geschikt is als kantoorvloer, hangt af van je wensen. Onze experts adviseren je graag over welk type gietvloer geschikt is als vloer in jouw kantoor.

 • Vraag direct een vrijblijvende offerte aan om de kosten voor het plaatsen van een gietvloer in je kantoor te ontdekken. DRT Gietvloeren bepaalt de prijs voor een kantoorvloer op basis van diverse factoren, zoals de oppervlakte, het type gietvloer en de gekozen afwerking. Soms moeten we de ondervloer nog voorbereiden, voordat de gietvloer geplaatst kan worden. Neem contact op en vraag een vrijblijvende prijsindicatie voor jouw kantoorvloer aan.

 • Kies je een nieuwe vloer voor je kantoor? Denk dan na over de aard van de activiteiten die in deze kantoorruimte plaatsvinden. Moet de vloer bestand zijn tegen veel loopverkeer en zwaar meubilair? Wil je dat de vloer bestand is tegen slijtage en krassen? En moet de vloer extra veilig zijn, zoals antislip of vloeistofdicht? In alle gevallen vormt een gietvloer een uitstekende keuze voor je kantoor. Bedenk ook dat gietvloeren een prachtige blikvanger vormen en uitstekend passen in ieder interieur. Dankzij de ruime keuze in kleuren en afwerkingen verhoogt een gietvloer altijd de professionele uitstraling van je kantoor.

Prijsindicatie

Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan of neem contact op
voor meer informatie.

Bezoek onze showrooms

 • foto rotterdam

  Adres

  Avenue Concordia 30
  3062 LJ Rotterdam
  @ info@drt.nl
  t 010 200 4294

  Openingstijden

  Op afspraak:
  Ma t/m Vrij: 09:00 – 17:00 uur
  Za: 10.00 – 16.00 uur

  Van 3 juli t/m 14 augustus is onze Showroom te ’s-Hertogenbosch op maandagen gesloten

 • Adres

  Vughterstraat 280
  5211 GR ‘s-Hertogenbosch
  info@drtgietvloeren.nl
  +31 (0)73 612 12 03

  Openingstijden

  Ma: 10.00 – 17.00 uur
  Di t/m Vrij: 09.30 – 17.30 uur
  Za: 10.00 – 17.00 uur
  Zo: 12.00 – 17.00 uur (geen adviseur aanwezig)

  Van 3 juli t/m 14 augustus is onze Showroom te ’s-Hertogenbosch op maandagen gesloten

 • Adres

  Nylonfabrik, Lindenstraat 90
  9100 Sint-Niklaas
  België
  info@drt.be
  0032 (0) 3 430 9259

  Openingstijden

  Op afspraak:
  Di t/m Za: 10.00 – 17.00 uur

  Tussen 14 t/m 28 augustus 2023 is onze showroom te Antwerpen gesloten. Op afspraak bent u welkom in onze showroom te Zedelgem

 • Adres

  Torhoutsesteenweg 107
  8210 Zedelgem
  België
  @ info@drt.be
  t 0032 (0) 3 4309259

  Openingstijden

  Op afspraak:
  Ma: 13:00 – 18:00 uur
  Di t/m Vrij: 13:30 – 18:00 uur
  Za: 10.00 – 16.00 uur

 • Adres

  Gerritsenweg 11G
  7202 BP Zutphen
  Nederland
  info@drtgietvloeren.nl
  +31 (0)575 51 23 04

  Openingstijden

  Ma 13.00 – 17.30 uur
  Di t/m Za 10.00 – 17.30 uur
  Zo 11.00 – 17.00 uur

  Van 30 juli t/m 20 augustus is onze showroom te Zutphen beperkt open: graag op afspraak

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.